Showing 24 Result(s)
RANDOM

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 5-6 Perkataan menggambarkan diri aku

Assalamualaikum Dah masuk hari ke 5 untuk 31 Day Challenge By JDT Blogger…Aku percaya ramai blogger di luar sana yang dah pun sampai ke hari 17 kot..kalau tak silap akulah. Untuk Hari ke 6 ni,6 Perkataan menggambarkan diri aku. ** Nampak Sombong** Tapi sebenarnya bukan sombong,nak tau aku sombong ke tidak,kenalah kenal dulu dengan tuan Empunya badan **Cepat Marah** Memang aku jenis yang cepat marah,tapi dalam mana keadaan pun,aku cepat reda …

RANDOM

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg

Assalamualaikum Ok…Dah masuk hari ke 4.Apa pula 31 day Challenge untuk hari ni pulak..Ini dia 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 4-Apa yang ada di dalam Beg Dlam beg takde benda pun yang banyak untuk di bawa ke tempat kerja..Beg kecil yang hanya mengandungi beg makeup,purse dan kunci sahaja..Extra beg kosong tu memang saja bawak..Kot lah pegi shopping apa-apa tetiba takde beg plastik kan…❤❤❤ Tada….simple je kan yang ada …

RANDOM

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 3- Gambar dengan kawan

Assalamualaikum Dahpun masuk hari kedua 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 3- Gambar dengan kawan  ni..Ok..untuk task kedua hari ini,Kita up gambar dengan kawan. Actually gambar ni diambil semasa reunion kecil antara kami ex officemate dan juga officemate di McDonalds Pusat Bandar Pasir Gudang Johor. Dari Depan Tudung berwarna peach tu adalah Sida,Receptionist cum Hr Clerk,Aku,si budak debot Naura,Surya dan juga wani ex-officemate kami… 1.Day 1 – Siapa Saya

RANDOM

31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 2 – Gambar setahun yang lalu

Assalamualaikum Dah sampai hari kedua.Untuk 31 Day Challenge By JDT Blogger | Day 2 – Gambar setahun yang lalu kedua ni,kena up gambar setahun yang lalu..Tak dinyatakan disini gambar apakah setahun yang lalu,,so kita check it out apa gambar setahun yang lalu .. Gambar ni diambil masa Nur Naura Auni berusia 5 bulan..Dan sekarang ni umur dia hampir menginjak ke 2 tahun…Sangat berbeza jika dibandingkan dengan sekarang..Kalau dulu dia nampak …

RANDOM

Teaser | 31 Days Challenge by TEAM JDT Blogger

Assalamualaikum Macam syok je kan..Dah lama tak buat challenging kat blog ni…Tag-tag rakan blogger yang lain… Hah..ni meh nak bagitahu, kelab JDT blogger mengajak blogger-blogger di luar sana dan follower untuk turut serta di dalam 31 Days Challenge.. Nampak macam best kan..So why not kita ramai-ramai join…Lepas tu kita sama-sama blogwalking ke blog-blog blogger yang join..Sedikit sebanyak ada jugak idea untuk menaip entry..Entry santai-santai..Boleh kenal antara satu sama lain..ye dak!!!  …

RANDOM

Cabaran 30 Hari :Hari 28-5 Perkara bermula dengan andainya

Assalamualaikum Ke cabaran seterusnya hari ini..Apa perkara yang bermula dengan andainya tentang kehidupan aku sekarang dan akan datang.. Jomlah layan je.. 1.Andainya aku berkemampuan dan berlebihan duit,nak je aku bawak satu family menunaikan umrah 2.Andainya dapat ku undur masa,nak je aku belajar  sampai ke PHD 3.Andainya ada masa terluang,nak je aku balik rumah sekarang nie,main-main dengan Nur awfiyah 4.Andainya aku banyak duit dan budget lebih,nak je aku settlekan semua hutang …

RANDOM

Cabaran 30 Hari :Hari 27 – Mood Aku hari ni!!

Assalamualaikum Fuhhh..memang kenalah dengan mood aku hari nie..sebabnya aku dah memang mengantuk sangat-sangat ni. Mood nak buat kerja  pun rasa dah malas..Tak taulah kenapa mengantuk sangat.Mungkin sebab lepas makan nasi ambang,tu yang menyebabkan ngantuk.. sumber:google Tak nak banyak membebel…sangat ngantuk sekarang nie..Minum nescafe dululah Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :- Hari-1 Hari-2 Hari-3 Hari-4 Hari-5 Hari-6 Hari-7 Hari-8 Hari-9 Hari-10 Hari-11 Hari-12 Hari-13 Hari-14 Hari-15 Hari-16 Hari-17 Hari-18 Hari-19 …

RANDOM

Cabaran 30 Hari :Hari 26 – Gajet kepunyaan Aku

Assalamualaikum Hoyeh…hari ke 26.masih ada 4 hari lagi bagi menamatkan cabaran 30 hari Kelabbloggerbenashaari nie. Kalau yang mengikuti dari hari pertama,confirm hari ni dah hari yang penghabisan. Selesai tugasan 30 hari cabaran kelab blogger ben ashaari ni. Oklah untuk task hari ke 26 ni nak memperkatakan tentang gadget kepunyaan aku. Aku ada  satu Blackberry dan satu unit Samsung tab 10.1 itu je kot yang aku ada…insyallah..kalau ada rezeki,mana tau bertambah.. …

RANDOM

Cabaran 30 Hari :Hari 25 -Berita Terkini hari ini yang aku baca

Assalamualaikum Terlepas lagi satu hari untuk cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari nie.Gara-gara semalam spend time dengan Nur awfiyah,al-maklumlah..aku ada full day hanya hari ahad..Hari ahad la aku dapat spend the whole time dengan Nur awfiyah.Hari biasa aku dapat jumpa dia malam je.Malam pun dia dah tidur awal. Bila dah satu hari spend masa dengan dia,rasa macam nak berhenti kerja je..Boleh spend masa lebih banyak dengan dia..Tapi kewangan tak mengizinkan untuk en.husband …

RANDOM

Cabaran 30 Hari :Hari 24 -Rumah Impian Aku?

Assalamualaikum Ni yang best cerita nie..Memang syok lah..Siapa yang takde impian..semua orang ada impina kan. Salah satunya rumah idaman korang.Rumah yang korang impikan untuk korang diami. Fuhhh…meh tengok..agak-agak tenang tak tengok rumah macam nie Ni kawasan rumah aku…penuh kehijauan lagi satu macam nie verangan tak menghengatkan..yang peliknya mesti nak ada swimming pool.Macam ler reti sangat dia nak berenang. tapi apa pun rumah idaman yang mampu dimiliki..asal tenang dan tidak menyakitkan …