Showing 29 Result(s)
BULETIN

THAI MALAY FOOD FESTIVAL 2018

Thai Malay Food Festival 2018 | Sapa kat sini yang suka makan makanan Thailand? Aku pasti orang Malaysia dah pandai makan makanan thailand kan.Antara makanan thailand yang popular kat Malaysia ni adalah seperti Boat Noodle,Miangkham, kerabu maggi,dim sum,pulut mangga,Somtam,Aneka jenis kerabu,Tea Tarik Green Tea dan Red Tea,mangga float dan banyak lagi. Adakah yang pernah cuba makan makanan yang aku sebutkan di atas.Yelah,dengar nama je pun dah unik kan,apa tah lagi …

BULETIN

Free Cappuccino Eases Frustration on High Living Expenses

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Are you Coffee Lovers? Good news for coffee lovers because SDS is carrying out free cappuccino campaign and attempts to recruit more coffee lovers. SDS Bakery & Cafe has launched SDS Free Cappuccino Campaign recently. Coffee lovers are invited to LIKE SDS official Facebook page to redeem free cappuccino at selected SDS outlets. Redemption code is available for download from 17th July 2017. Café is well-known as the …

BULETIN

Pelancaran Zimmer Sculpt Your Dream Body Di Malaysia

Assalamualaikum Hai korang ☺☺☺Baru-baru ini berlangsung pelancaran Produk terbaru untuk melangsingkan tubuh badan.Produk terbaru di Malaysia iaitu Zimmer  Aesthetic rawatan terbaru untuk mendapatkan badan idaman dengan menggunakan Teknology Cyro-Lipolysis.LTeknology Cyro-Lipolysis ini adalah alat yang menggunakan teknology Jerman  yang diperkenalkan kepada umum.Lemak di badan ni,kalau tidak di hapuskan akan jadi penyakit.Sebab tu ramai yang sedaya upaya untuk mengurangkan lemak di dalam badan supaya tidak terjadi obesiti.Obesiti adalah satu penyakit yang sangat …

BULETIN

Selamat Menyambut Hari Malaysia

                           Assalamualaikum Selamat Hari Malaysia..dan selamat bercuti semua..Wah..syokkan korang yang lama bercuti.Dari raya haji tu sampai sekarang dok cuti..sangat-sangat syok. Apa pun aktiviti korang pada cuti panjang ni,berhati-hati di mana saja korang berada ye. Aku bercuti dari hari rabu lagi.Naura masih lagi on/off demam.Pergi klinik,hospital semua kata ok je.Aku pun tak tau kenapa dia kerap sangat demam.Masalahnya dia demam masa malam je.Panas dia je dah smpi 39.Sampai malam rasa nak …