Assalamualaikum Takde lagi perkataan tu untuk aku yang sudah menjadi suri rumah sepenuh masa ni.Bagi aku, hari minggu tu dah xde istilah istimewa dah.Mungkin sebab hari hari duduk kat rumah ni, melayan si fiyah 24 jam..cuma keseronokkan berhujung minggu bila en.husband ada kat rumah ni. Esok cuti, en.husband dah janjiContinue Reading

Assalamualaikum Memang Benar!!!.Air masak amat penting dalam tubuh badan kita.!!! tidak pada bayi. Bila dah ada baby,banyak perkara yang aku google untuk mensahihkan apa yang orang kata. Bila aku tak bagi air masak,ada sesetengah orang sampai marah-marah kenapa tak bagi baby air masak.katanya air masak nie bagus…Nak taknak,aku ikut jelah.TapiContinue Reading