Showing 623 Result(s)
BLOG

Kisah di petang Sabtu

Assalamualaikum blogger… Kali nie sy nk ceritakan kisah dipetang sabtu. Ade jiran aku nie,seblah rumah..kire rapat la ngan family aku..Name die Pakyah…Selalu tolong aku sekeluarga.. Pakyah xpernah penat wat keje2 rumah..satu petang tu die sibuk ketuk bilik dlm rumah sbb nk besarkan dlm rumah die tu…Tp yg peliknya die ketuk dari bawah…mak aku da tegur,knpe pakyah ketuk dari bawah..pelik jugak…lpas tu mak aku pun masuk dlm rumah untuk meneruskan keje …

BLOG

Mencari Template yg menarik untuk Blog nie

Assalamualaikum Blogger…Jom layan.. Blog baru..mestilah nk cantik dan menarik kan?Dlm 2-3 minggu nie aku asyik sgt dok mencari template untuk blg aku nie..emmm..kire ok la nie..ade je yang x menjadik…tp aku kesah???aku tetap mencari..smpi pening kepala aku dibuatye dik blog nie..Tapi aku sukeeeeeeeeeee…ngeeeeeeeeeeee..(sape suruh) Husband aku dok sibuk ajak aku tido pun aku wat x reti jerk..giler la…Blog2….. Nasib baik la company aku tu block website nie..klu tidak maunyer aku …