Wajib Tanggalkan make up untuk kulit yang cantik | Masalah wanita ni kan bila yang jenis bermake up ni,semua nak kena jaga.Penjagaan dari mula nak make up sampailah nak tanggalkan make up Siapa taknak kulit cantik kan.Hah..Kalau dah tau nak kulit cantik..So, Wajib Tanggalkan make up untuk kulit yang cantikContinue Reading

Skin Lab Perfect Balanced terbaru dari Cosmoderm

Skin Lab Perfect Balanced terbaru dari Cosmoderm | Seriusly pertama kali dapat kotak dari Cosmoderm ni dah buat umi jatuh cinta. Umi memang suka mencuba sesuatu  yang baru.Bila orang tanye umi suka pakai produk apa? umi akan cakap produk yang tidak akan merosakkan kulit. Merosakkan kulit tu dari segi bahanContinue Reading

CETAPHIL GENTLE BRIGHT TECHNOLOGY AKHIRNYA TIBA | Memperkenalkan Cetaphil Bright Healthy Radiance, rangkaian penjagaan kulit direka khas untuk kulit orang Asia Cetaphil mempunyai rekod yang cukup dikenali dalam menyediakan solusi penjagaan kulit dengan asas perubatan dan dermatologi secara turun-temurun. Memberikan hanya yang terbaik kepada pengguna, Cetaphil adalah jenama yang dipercayaiContinue Reading

cosmoderm tea tree oil

10 Cara Hilangkan Jerawat Dengan Pantas | Siapa tak risau kalau jerawat banyak tumbuh terutamanya di bahagian muka kan? Punca jerawat adakalanya disebabkan hormon dan adakalanya disebabkan pemakaian skincare yang tidak sesuai.Kalau korang nak tahu kedudukan jerawat juga mempengaruhi dalaman badan kita yang mempunyai masalah. Korang boleh refer di entryContinue Reading