Assalamualaikum Hai korang☺Entry santai je ni..No produk review..hahaha..stop kejap lah pasal review..so kita cerita pasal perjalanan pertama Naura menaiki bus ke Pahang. Actually,perjalanan ni tak dirancang pun,kalau ikutkan memang tak ke Pahang,tetapi memandangkan last minute dapat jemputan kahwin,dan ada family matters kat Pahang.So terpaksa jugak ambil cuti untuk ke sana.Continue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺syokkan kalau cuti lama.Nak² bila bercuti di kampung .Walau tak buat aktiviti kemana-mana pun,duduk rumah je pun dah ok. Actually aku start bercuti pada 15 Februari hari tu sampailah hari isnin.And hari ni baru start bekerja.So,15hb bersamaan dengan hari khamis,aku balik kampung dengan anak dara tu je memandangkanContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Sebenarnya kalau kita nak beraktiviti ni,banyak sebenarnya yang boleh kita buat untuk mengeluarkan peluh.Selain dari Larian,senaman,memanjat juga satu aktiviti sukan jugak kan.Bukan panjat rumah orang,tapi panjat bangunan..Hah..Kaki climbing mesti tau kat mana tempat  Indoor Climbing di Johor ni.Ada beberapa tempat yang aku akan share di bawah ini untukContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Throwback cerita sabtu lalu.Hari jumaat hari tu lagi abang ipar yang di Pahang datang ke rumah.Bukannya lama,sebab hari ahad diorang dah balik.So,bawa mereka jalan-jalan dekat-dekat je. Kalau diikutkan memang tak tau nak kemana,tetiba je cadangan nak Ke Ikea Tebrau muncul.Lagipun aku sendiri tak pernah ke sana.So,plan lah pagiContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Ada pulak kan kesinambungan cerita.Yelah,masa tu rasa karangan dah panjang lebar pulak.Kang kalau aku buat entry panjang berjela,korang tak baca pulak…hahaha… http://kisahsidairy.com/lebih-keriangan-di-theme-park-sempena/ http://kisahsidairy.com/tawaran-istimewa-5th-brick-versary/ http://kisahsidairy.com/5th-brick-versary-legoland-aktiviti/ Kalau korang dah terlepas entry aku pasal aktiviti aku di Legoland..jangan risau sebab aku ada letak link di bawah ni untuk korang terjah..Tu punContinue Reading