Cashout Nuffnang

Assalamualaikum

Semalam,sudahpun Cashout Nuffnang.Memang niat hati nak suruh beranak banyak-banyak.Tapi ada tujuannya..Rahsia tau..hehehe..Kalau nak beli baju raya pun tak sempat sebab,Kadang-kadang Nuffnang  nie cakap je 30 hari,tapi lebih dari 30 hari…Takpe..Sabr menanti.

Boleh la kumpul balik duit dari Nuffnang tu kan..Insyallah..kalau kita rajin,beranak pinak duit dalam Nuffnang tu.

Sekarang Baki yang ada kat Nuffnang tu dah Zero.


Nuffnang
see..dah zero pun
Hari nie nak settlekan blogwalking segmen-segmen yang aku dah join…Ada 2-3 segmen untuk aku settlekan untuk balas balik blog diorang..Insyallah..kena settle satu-satu..
Dapat blogwalking pun masa Nur awfiyah tidur..
See u then!!

36 Comments

  1. Assalammualaikum.. KSD,

    tahniah nyer .. moga earning cpuv KSD sentiasa melekat kat blog nie..

    mselim3

  2. bestnya dah dapat cash out nuffnang….saya ni tengah mengumpul lagi…entah bila nak banyaknya huhu…sebab bulan 3 hari tu baru cash out…bila tengok dah zero balik lambatnya alahai gerak…

  3. tahniah… ada juga rezeki berblog kan !

  4. tahniah KSD, Alhamdulillah

  5. fulamak kak, boleh lah beli baju si kenit tu nanti ek

  6. wah..rezki tuh… mintak sikit boleh??huhuhu

  7. masyuk lah kak..
    lepas ni gigih kumpul balik duit nuff yer..
    i'll support u to click2 ๐Ÿ˜‰

  8. nak tanya lps dh cash out tu kan, bpe lama masa dorg nak hntr check tu ye? nt dorg akan emel ke kat kite gtau cek dh hntr? ke mcm mn? ke tahu2 he cek ad kat umh? Sbb sy ritu ad cashout…tp xtahu mcm mn caranya lps tu hehe..akhir bulan 4 aritu cashout

  9. tahniah akak..saya plan tak nak keluar. nak simpan je. hehehe

  10. wah..congret dear..cheery pun dah cashout..dah sebulan nunggu..urmm lambat pun xpelah asal selamat dapat hihihi

  11. wowwww! boleh belanja kiteeeeee hehehe. Congrates kak … rezeki awfiyah :))

  12. wah dah cash out..hujung bulan ni nak cashout jugak..boleh tambah duit sikit nak raya kan ๐Ÿ™‚ Alhamdulillah

  13. singgah ptg..salam kenal.
    Wah rezeki tu.

  14. Tahniah ..Kita punya masih outstanding setelah direject…he..he

  15. Tahniah… semoga bertambah2 rezeki lagi.. aamiin..
    3x downy sini.. ๐Ÿ™‚

  16. wah bestnya

  17. tahniah baru jugak cashkan earning..tapi rasanya skrg dah lebih 30 hari x sampai2 lg cek ha..ha

  18. Tahniah ;D

  19. Wehee sama lah. Kita baru cashout gak hujung April haritu. Masih menunggu bila nak sampai cek ni hehe

  20. wah! timm dah buang da nuffnang sbb xreti..timm dtg dri segmn mamaniza..

  21. take your time sis..

    nak cash out jugak..:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.