Cara Menguasai Bahasa English Dengan Mudah dan Cepat

     Assalamualaikum

                                               

buku english itu mudah

                Buku Fizikal English Itu Mudah – Belajar Grammar English Dalam Bahasa Malaysia

Mempelajari Bahasa inggeris ini amat diperlukan di zaman sekarang ni.Setiap pekerjaan memerlukan penguasaan bahasa Inggeris sekurang kurangnya adalah asas.

Penguasaan Bahasa Inggeris adalah bermula dari Sekolah rendah lagi.Setiap Pelajar didedahkan dengan penguasaan bahasa Inggeris sehingga ada Sekolah mempunyai satu hari yang dinamakan seperti English Day.Kadang kadang bila di sekolah,ramai pelajar yang tidak dapat menumpukan pelajaran ke atas subjek ini.Guru-guru juga turut membantu mengadakan kelas tambahan bagi pelajar pelajar yang lemah dalam subjek tersebut.

Dengan adanya English Itu Mudah,Para pelajar boleh mengulang kaji dan mempelajari  hanya di rumah pada bila bila masa sahaja.Panduan yang lengkap dengan grammar english dan disampaikan sepenuhnya dalam Bahasa Melayu.

Bukan setakat pelajar sahaja yang boleh mempelajarinya,Mereka yang sudah berkerjaya dan ingin memantapkan lagi penguasaan bahasa Inggeris juga boleh memiliki buku ini.Mungkin ada diantara kita yang kadang-kadang tidak mempunyai masa untuk mempelajari Bahasa ni,atau malu untuk hadir ke kelas atas faktor usia..

Kini terlalu mudah untuk mempelajari Bahasa Inggeris hanya di rumah sahaja.Tidak perlu menghadiri kelas-kelas diluar..Mempelajari Bahasa Inggeris dirumah,tak kira masa samada malam atau siang.

Buku Fizikal English Itu Mudah merupakan sebuah buku yang mengupas semua yang berkaitan dengan Grammar English,mengandungi 18 topik setebal 129 halaman mukasurat

9 SEBAB MENGAPA WAJIB BELI BUKU ENGLISH ITU MUDAH 

  • Buku ini dapat membantu anda kuasai grammar English dengan lebih MUDAH ,CEPATdan BERKESAN.
  • Selalu gagal dalam subjek matematik ,sains dan English kerana lemah grammar English.
  • Mampu belajar secara kendiri di rumah dan menjimatkan masa selain lebih efektif
  • Tidak perlu malu untuk bertanya di dalam kelas kerana semua jawapan sudah tersedia didalam buku ini
  • Banyak masa yang telah diluangkan,menghadiri kelas dan banyak wang telah dihabiskan sehingga bosan dan putus asa.
  • Banyak perkataan yang tidak tahu,nak buka kamus pun malas,jaid terus tension dan malas belajar.
  • Tiada buku rujukan English lain yang didedahkan  dalam bahasa melayu di pasaran sekarang,dan ini peluang untuk memilikinya dan mengubah masa depan.
  • Ramai graduan masih tidak bekerja ramai pekerja tidak naik pangkat,susah nak dapat kerja di swasta gara gara lemah dan tidak dapat menguasai bahasa inggeris dengan betul.
  • Penerangan grammer english dalam bahasa melayu bersama-sama ilustrasi yang menarik dah mudah difahami ,pasti tidak akan buat anda pening lagi.
Untuk memilikinya dengan harga yang murah dan berpatutan,korang boleh membelinya melalui online sahaja.Mudah kan..tak perlu ke bookstore untuk mendapatkan buku ini.
Harga seperti dibawah
Harga + kos Penghantaran
Semenanjung : RM30
Sabah & sarawak :RM35

*** Promosi sangat terhad,so dapatkan segera ye,.***
Klik SINI untuk Pembelian

Loading

15 thoughts on “Cara Menguasai Bahasa English Dengan Mudah dan Cepat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *