CABARAN NOVEMBER #2 BY KATHY R’BAIN : HARI 2- Gambar Insan yang Disayangi

                                                                 Assalamualaikum

Dah pun masuk cabaran hari kedua…Kali ni nak letak la gambar insan yang disayangi..Actually nak letak gambar insan insan yang disayangi..Kalau insan je,maknanya sorang ye yang sayang..hehehe
Oklah…Sebelum tu of courselah insan yang disayangi aku adalah Emak,ayah,adik beradik,suami,anak aku cik fiyah tu.dan mereka yang senantiasa ada bersama aku susah dan senang..tapi kalau nak masukkan semua..mau berat entry ni kan..
Displaying IMG-20140729-WA0000.jpg
Masa ni ramai yang tak ready dan tak complete…tapi sebahagian dari insan yang aku sayangi.
Ok..jumpa di cabaran seterusnya ya

12 Comments

  1. keluargalah yang paling kita sayangi kan..tanpa mereka siapalah kita

  2. Keluarga mmg wajar disayangi.. semoga berbahagia hingga ke syurga… aamiin. ๐Ÿ™‚

  3. Tentulah keluargan.. selamat menyahut cabaran ida..jiayou! (chaiyok!) he he

  4. Baru perasan, header baru ida cantik! ๐Ÿ™‚

  5. Yup..keluarga antara insan yang paling kita sayang..gud luck yer..hehe

  6. wahh….ada cabaran november.. cabaran oktober hari tu pun belum sempat cik siti habiskan..huhu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *