Cabaran 30 Hari – Hari Ke 10 | Apa yang ada dalam handbag anda

Assalamualaikum
Sumber: google
Ececeh…Carlo Rino gitu ko!!..hehehe…baru ada dua koleksi Carlo rino kat rumah..nak beli ni kena lah tunggu duit berkepuk dulu,ataupun tunggu bonus ,takpun tunggu en.husband belanja lagi..Barulah boleh demand..keh..keh..
Perempuan kan..Mana boleh dipisahkan dengan handbag..Kalau boleh setiap baju tu kena ada handbag yang memang khas untuk baju tu..hahaha..Takpun sekali dengan kasut…eh,,sape kate takde orang macam tu..

caitt…sembunyi-sembunyi snap gambar bawah meja nie…Boss ada…hehehe
Sebelum aku show off apa yang ada dalam handbag aku nie,aku nak tnye korang la kan,korang prefer beg yang kecil atau pun besar.Kalau korang tanye aku,of courselah aku suka yang besar gedabak..tapi taklah gedabak sangat..Dari zaman aku anak dara lagi aku memang suka beg2 besar ni.Ni,dah ada anak lagi la pilih yang besar2 je kan..Senang nak letak segala barang2 dia dalam beg aku nie..Extra beg lagi untuk diapers dan botol kekadang..Yang aku snap ni,apa yang aku bawak ke office tiap-tiap hari dan wajib ada dalam beg,walaupun bertukar-tukar beg.
1.Wallet
2.Blackberry aku
3.Tab
4.Beg Charger
5.Beg Make Up
6.Buku(update pembelian customer heheh)
7.Kunci Rumah/kunci kereta
8.Tissue
9. ada satu lagi.ni utk kecemasan setiap bulan..pompuan taulah..hehehe

** yang tak tersenarai kat atas tu,buka pink Nur awfiyah..bawak hari ni sebab nak minta cuti hari isnin nanti…

itu jelah kot yang aku bawak setiap hari…korang pulak macam mana

Cabaran 30 hari Kelab Blogger Ben Ashaari yang boleh korang baca :-
  1. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-1-1-gambar-terbaru.html
  2. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-2-5-cara.html
  3. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-3-sesuatu-yang.html
  4. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-4-buku-kegemaran.html
  5. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-5-3-perkara-yang.html
  6. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-6-apa-yang-anda.html
  7. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-entry-hari-7-sejauh-mana.html
  8. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke8-5-lagu-cinta.html
  9. http://www.kisahsidairy.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke-9-5-lelaki-yang_11.html

23 Comments

  1. Hehe sy kalau g mana pun msti bawak brg mcm nk berkampung.. beg full!

  2. hihihi mmg perempuan mcm tu..
    suke mengumpul beg, kasut.. beg, kasut..
    dh boleh bukak kilang..

  3. hihi…perempuan… sama je isi kandungan begnya ..

  4. Kita tak suka handbag. Kesana kesini dengan rucksack..Semua benda boleh masuk termasuk my lappy…he..he

  5. Sama la kita..cuma ada 1 lg tambahan.. monopod..hahaha

  6. hehehe…penuh sungguh barang dalam beg tu

  7. singgah sini..:)

  8. cantik tersusun dalam handbag akak.. kalau handbag saya mcm2 benda ada.. kalau gajah muat dok dalam handbag saya tu, rasanya dah ada dah.. hahha

  9. Beg wanita sekarang ni dah makin besar saiznya walau tak berisi dan x kisah pon nak bawa berjalan keluar bersama suami sbb ramai kot suami yg baik hati tolong carry.

  10. fiza lak suka beg yang sederhana je la..kalau bag besar sangat nanti semua benda nak masuk dalam beg pulak kan..hehe

  11. Selalu bawak barang penting je dalam handbag ;D

  12. Handbag perempuan bagaikan dunianye kan? ^_^ see. Alat mekap wajib hade wpun lipbalm ngan eyeliner. Tu je dah memadai.

  13. sy suka handbag yg besr juga..tp takdelah gedabak macam beg balik kmpg tu..tp skang dah jarang pakai handbag..pegi keja pakai shopping beg ja sumbat segala mak nenek..klu pi jalan masuk beg kecik dalam beg anak.haha

  14. kita pun sama, setiap benda kalau boleh mesti ada dalam handbag, haha =D

  15. carlo rino! hihi.. dalam beg Ros pun maca2 yg dibawa. hihi

  16. macam kecik je beg tu tapi muat semua bende..kalau nad takmuat kot..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.