Cabaran 30 Hari :Hari 24 -Rumah Impian Aku?

Assalamualaikum
Ni yang best cerita nie..Memang syok lah..Siapa yang takde impian..semua orang ada impina kan.
Salah satunya rumah idaman korang.Rumah yang korang impikan untuk korang diami.
Fuhhh…meh tengok..agak-agak tenang tak tengok rumah macam nie
Ni kawasan rumah aku…penuh kehijauan
lagi satu macam nie
verangan tak menghengatkan..yang peliknya mesti nak ada swimming pool.Macam ler reti sangat dia nak berenang.

tapi apa pun rumah idaman yang mampu dimiliki..asal tenang dan tidak menyakitkan mata memandang.

**ihsan gambar dari google
Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

13 Comments

  1. sy kalau lalu kawasan rumah2 besar..memang berangan nk memiliki rumah tersebut.

  2. rumah impian haruslah berangan..in sha Allah tercapai nanti

  3. aLAHAI TGK RUMAH KAT ATAS TU SEMUA CANTIK2 ..gERAM TENGOKK … Moga Impian Aida terlaksana Ok

  4. Saya berangan gak klu umah ada swimming pool. Tp nak letak ikan sekali.. nanti boleh swimming sama2 ikan sekali.. ๐Ÿ˜€

  5. Ada pool.. Uwaa.. Sonoknya.. Xla segan kan sbb pool kt uma sendiri..

  6. cantik … tapi jauh dari kedai runcit .. susah nak gi membeli barang hahaha ๐Ÿ˜€

  7. ni bukan takat rumah impian Ida nih..rumah impian semua orang nih!

  8. Seronoknya kalau dapat rumah macam ni..memang dok rumah je la jawabnya ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.