Cabaran 30 Hari :Hari 22 -Destinasi Percutian Aku

Assalamualaikum
Cerita pasal percutian ni,sebenarnya banyak tempat yang aku nak pergi di dalam Malaysia nie..Memang tak habis pusing ler jawabnya
Tapi bila melihatkan keindahan dan ketenangan ,memang teringin sangat nak gi sini,bersama dengan my lovely husband an dotter.
Salah satu tempat adalah Mabul Island Di Sabah
Peh..seronok oo gi sana.tengok air laut dia pun boleh sampai ke dasar laut..
cantik kan..aku ambil picture ni dari sini
itu je kot
Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

15 Comments

  1. Mabul Island memang cantik.. Sabah sendiri memang satu negeri yang cantik.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

  2. cantik nya kak.. hope impian akak tu terlaksana lah satu hari nnt yer.
    masa saya ke Sabar bulan december lepas tak sempat nak ke mana2 pulau.. kita jalan2 kat darat je masa tu.. tu pun bersyukur dah hehe

  3. Nak jugak kesanaaaaaaa T_T

  4. Saya suka sangat Sabah. Honestly!! Hampir 10 kali dah ke sana. Tapi saya belum pergi ke Mabul Island lagi

  5. Pulau Tioman adalah tempat jatuh lagi dikenang saya..inikan pula tempat melancong

  6. Slm..sy seorg runner pekej bercuti ke pulau redang..
    Sesiape yg berminat nk ke pulau redang bleh call or whatsup no ni..
    0179799773 atau lawat fb page sy di..
    Blackyellowholiday

Leave a Reply

Your email address will not be published.