Cabaran 30 Hari :Hari 16 -Siapa,Bagaimana Anda 10 Tahun Lagi

Assalamualaikum
sumber:google
Bagaimana aku 10 tahun lagi kan..sebelum tu mestilah umur dah mencecah 4 series..But.Life Begins at 40..agak-agak masa tu cantik lagi tak macam sekarang nie..Cantik ke???ahaks…ade kesah..
Mungkin masa tu aku dah menjadi suri rumah sepenuh masa,masih menjadi seorang blogger,entah-entah dah menjadi blogger retis macam blogger Ben Ashaari..ahaksss…dush sekali.perasan lebih,Eh..tapi mana tau,mimpi jadi kenyataan.,bukan mimpi kencing malam tau.Nak jadi ummi kepada anak-anak aku,isteri kepada en.husband aku,nak melihat anak-anak aku berjaya..insyallah…macam dah lari topik je..
Ataupun dah berjaya menjadi usahawan terkenal tudung..hehehe..mana tau kan..memang  kalau boleh 10 tahun akan datang aku nak jadi seseorang yang berjaya dalam apa jua bidang yang aku ceburi..bidang apa yang aku ceburi sekarng ni ek..just blogging and part time business je lah..
Meh terjah Cabaran-cabaran yang lain disini :-

21 Comments

  1. semoga impian akak menjadi kenyataan…. 🙂

  2. aminnnnn….. semoga mimpi jadi realiti !! menuju puncak !! muahahahahaa

  3. takut pulak menghadapi 10 tahun akan datang..harapan terbesar 10tahun akan datang mesti kena berjaya..aminnn

  4. Salam Aida ……Semoga impian Aida jadi kenyataan …All the best Aida

  5. InsyaAllah kak..aminn yarabbalamin. Tak mustahil kan nak berjaya 😉

  6. Wah hebat! Marilah bermimpi, its free. Salah satu cara nak jadi berjaya, bermimpilah!

  7. wah jadi blogger artis lagi..he..he..Good luck ya…

  8. insyaallah semoga impian jadi kenyataan..

  9. semoga segala cita2 akak akan tercapai ya

  10. in sha Allah ida..semoga bisnes terus berkembang dah blog semakin dikenali..amin

  11. Assalamualaikum kak ida, amin. in shaa Allah. sheila doakan semoga kak ida berjaya dalam hidup. hehehe lagi 10 tahun, awfiyah dah besar saing Adam. pergi sekolah darjah 4 🙂

  12. Assalam.. tq sudi singgah dan komen di blog kak Alycia…

    Amboi, blogger retis macam Abg ben tu xatahan hehe… amin2, semoga impian jd kenyataan…

  13. wah nak jadi usahawan tudung ke?? bagus jugak tu kak.. 🙂 semoga tercapai impian.. 🙂

  14. Assalammualaikum… KSD,

    moga apa yang dicita2 tu tercapai k.. jadi blogger retis ok gak tu… insaallah moga tercapai..

    mselim3

  15. Moga impian tercapai ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.