CABARAN 30 HARI: HARI 1 – 1 GAMBAR TERBARU ANDA & 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA

Assalamualaikum
Menyahut cabaran jugak dari Kelab Blogger Ben Ashaari nie…Walaupun dah ketinggalan 3 cabaran,tetap jugak nak sahut cabaran ni..Baru start hari ni,bermula dari Gambar Terbaru dan fakta tentang diri aku sendiri.
Rasa inilah gambar terbaru dengan budak si bambam ni…sejak ada bambam nie,tak pernah lagi ambil gambor sensorang…mendua lebih baik…tak gitu…
Ni kira gambar terlatest ada dalam desktop aku..
Fakta menarik Tentang Empunya blog ni
> Seorang yang happy go Lucky
> Muka memang  nampak sombong,so,kenal dulu baru boleh nilai
>Anak Jati JDT
>Ada impian nak bukak Bisness sendiri
>Boleh dikategorikan sebagai seorang yang cepat naik angin,tapi  cepat jugak cool..
Amacam…ni fakta tau..bukan auta…occay..habis dah cabaran pertama…Tunggu cabaran kedua esok ea,

27 Comments

  1. Semangatnya buat cabaran ni. Bab nak ada business sendiri tu memang kte kagumlaa 🙂

  2. jom berkenalan kak.. hihihi..

  3. Rasa nak joinnnnn ;D

  4. muka sombong biasa kak..tak kenal maka tak cinta..tak gitu??

  5. muka sombong… hahha sama la kita, orang memula tengok macam sombong, kalau dah kenal… baru tahu camne… gigigigi

  6. buka bisnes kak? Semoga impian dan hajat kak aida dimakbulkan Allah aaminn. Bisnes ape tu agaknye ye 🙂

  7. Rasa nk join gak laa..hihi

  8. "Boleh dikategorikan sebagai seorang yang cepat naik angin,tapi cepat jugak cool"..nasib baik cepat cool ya..he..he

  9. promoted content disini..

  10. Selamat sahut cabaran…tak dpt join sbb takut tak terkejar sbb cti nnt lya blk kg lg..

  11. Selamat meneruskan cabaran 30 hari KSD, biar tak kenal nampak sombong tapi kenal hati budi lebih memahami.

  12. Same le kite anak Johor cuma kejatian saya dah bertukar jadi kayu getah je sbb dah berpindah ke Selangor hehee. Semoga tercapai segala yg dihajatjan ye.. aamiin… 🙂

  13. Dh mcm episod… menunguggu dri babak ke babak seterus ye…. dri satu hari kehari seterus ye…..
    Ape kisah cik siti…..

  14. bambam nya baby! saya tak join cabaran ni. mcm tak sempat nak kejar. hukhuk

  15. Assalamualaikum. salam perkenalan dari mila… dan jom kita sahut cabaran bersam-sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.