Buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak Daripada Dr Mahani Razali

BUKU 365 PANDUAN AKTIVITI PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

Buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak Daripada Dr Mahani Razali | Panduan mudah untuk menjalankan aktiviti dengan kanak-kanak pra sekolah tadika dan mengandungi elemen KBAT berdasarkan KSPK (semakan 2017)

“Ramai guru yang mengadu pening nak buat RPH hari-hari. Banyak benda yang nak kena buat. Nak kena cari idea la nak kena tulis lagi dan macam-macam lagi. lepas tu yang stress lagi bila aktiviti yang di buat kadang kadang langsung tak dapat perhatian anak murid. Dia orang cakap tak seronok lah, susah lah, tak paham dan macam-macam lagi”.

Dan ramai ibubapa yang berminat untuk mengajar sendiri anak anak kecil di rumah tapi tercari cari apa yang nak di ajar dan bagaimana nak mengajar anak anak mengikut silibus yang betul

 

BUKU 365 PANDUAN AKTIVITI PENDIDIKAN AWAL KANAK KANAK OLEH DR MAHANI RAZALI

Apakah yang bagusnya buku 365 Panduan Aktiviti Pendidikan Awal Kanak-kanak oleh Dr. Mahani Razali

✅ Langkah demi langkah untuk mengajar kanak-kanak prasekolah yang berumur 4 hingga 6 tahun dengan secara lengkap dan komprehensif.

✅ Merangkumi tunjang mengikut Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan iaitu Tunjang Komunikasi, Tunjang Sains dan Teknologi, Tunjang Fizikal dan Estetika, Tunjang Kemanusiaan, Tunjang Keterampilan Diri

BUKU 365 PANDUAN AKTIVITI PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

✅ Mengandungi subjek Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Awal Matematik, Awal Sains, seni dan kreativiti, kemanusiaan dan ketrampilan diri serta elemen sivik

✅ Sesuai digunakan oleh ibu ayah untuk mengajar anak-anak dirumah kerana panduan yang sangat lengkap, langkah demi langkah dan bergambar.

✅ Sesuai digunakan oleh usahawan yang bercadang untuk membuka kelas atau pusat tuisyen untuk kanak-kanak prasekolah kerana modul yang sangat lengkap dan komprehensif.

BUKU 365 PANDUAN AKTIVITI PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

✅ Sesuai digunakan oleh pengetua tadika, guru-guru tadika yang memerlukan panduan yang lengkap untuk membuat aktiviti bersama pelajar.

?? Kesimpulannya, buku ini sangat bagus dan WAJIB dimiliki oleh setiap ibubapa, guru dan usahawan yang berminat untuk mendalami ilmu Pendidikan Awal Kanak-kanak mengikut silibus Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan ( Semakan 2017)

BUKU 365 PANDUAN AKTIVITI PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK

Buku bersaiz 8.2×7.3inch /26×18.5cm. Kertas dalam buku adalah Simili 80gsm. Ketebalan buku adalah 500 muka surat berwarna warni.

Dengan kandungan buku yang sangat lengkap ini, harga yang sepatutnya diletakkan bernilai Ribuan ringgit kerana ini adalah modul yang sangat berharga..tetapi,

Oleh kerana kami mahu membantu ibu bapa dan guru memiliki KITAB WAJIB yang sangat bernilai ini, maka hari ini kami buka tawaran harga dengan hanya RM69 sahaja untuk satu buku yang sangat lengkap.

 

 

Klik Sini untuk Sample

macam mana nak dapatkan buku ni…senang je..klik button di bawah ni ye

Klik Di Sini untuk pembelian

 

terima kasih…

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *