BUFFET RAMADHAN JOHOR DI STAR HEDRAMOUT

BUFFET RAMADHAN JOHOR DI STAR HEDRAMOUT kali ni mereka menyediakan dua tempat yang berbeza iaitu di Jalan Wadi Hana dan di Iskandar Puteri.

Masih teringat lagi keenakkan menu di Star Hedramout yang dihidangkan pada kami semasa umi ke sana dengan kawan-kawan umi.Untuk bulan puasa nanti, mereka akan buka buffet ramadhan seperti biasa tetapi kali ni mereka buka dua tempat iaitu di Jalan Wadi Hana dan juga Iskandar Puteri.

Jadi korang yang ingin merasai kenikmatan The best Arabic Cusion di Johor Bahru boleh la berbuka puasa kat sini.

Korang yang sukakan baklava dan kunafa pun jangan lepaskan peluang untuk makan sebanyak mungkin di buffet ramadhan johor di Star Hedramout ni.

Dan untuk tahun ni mereka menambah satu lokasi yang besar untuk peminat-peminat nasi arab di Puteri Harbour.Alang-alang korang cari persiapan raya disekitar Puteri Harbour boleh la berbuka puasa kat sini.

Jadi bila korang booking untuk berbuka puasa di Star Hedramout ni, korang perlu nyatakan salah satu tempat yang ingin korang pergi tau.

So, apa lagi cepat-cepat booking tau.Selalunya cepat sangat restoran Star Hedramout ni full.Kena cepat-cepat booking sebelum 15 march 2023

RAMADHAN BUFFET STAR HEDRAMOUT

EARLY BIRD PROMOTION

Buy 10 tiket percuma 1 tiket free

RM69 adult

RM35 child 7-13 years

Untuk Tempahan

Call/whatssap : +6011 – 1185 4766

Call/ whatssap : +6011 1151 9766

 

Loading

One thought on “BUFFET RAMADHAN JOHOR DI STAR HEDRAMOUT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *