BUFFET DINNER REN CHRISTMAS BUFFET

BUFFET DINNER REN CHRISTMAS BUFFET di Cafe BLD Renaissance Hotel Johor Bahru | Meriah betul dengan menu-menu yang akan disediakan bagi meraikan hari Natal yang akan disambut tidak lama lagi.

Save the date bagi korang yang ingin meraikan hari krismas yang akan datang ini dengan menjamu keluarga buffet dinner di Renaissance Hotel Johor Bahru.Bagi umat islam, boleh la bawa keluarga untuk makan-makan sempena cuti panjang nanti kan.

Buffet Dinner di Renaissance Hotel Johor Bahru akan diadakan pada 24 dan 25 Disember 2023 dan tak lupa juga untuk buffet tahun baru pada 31 Disember 2023. Hah nanti umi bagitau lebih lanjut tentang buffet tu.

La ni, jom kita tengok menu-menu yang disediakan disini untuk 3 tarikh tu nanti.Kalau korang nak datang hari biasa pun ada jugak, tapi tak semeriah menu pada ketiga-tiga tarikh tu lah kan.

Tapi yang menarik perhatian umi pada malam buffet dinner ialah Seafood On ice dimana korang boleh makan Osaka Oyster, Snow Crab, slipper lobster dan juga Mug Crab.

Boleh makan berapa banyak yang korang nak.Janji makan habiskan jangan membazir.Membazir amalan syaiton!!

Selain tu ada juga menu Beet cured Salmon Gravlax, Herb cured Salmon Gravla, Pastrami Cured Salmon, seafood Terrine dan Chicken with dried Fruits Terrine

 

Banyaklah menu dari luar dan dalam di Cafe BLD Renaissance Hotel Johor Bahru ni.Berbaloi makan dengan harga yang ditawarkan.

Meh umi share lagi menu-menu yang umi dah cuba malam tu di masa preview makan-makan sempena buffet krismas tu.

Ada banyak lagi menu yang korang boleh tengok di Page Kisahsidairy

Tapi yang umi tak boleh lupa bila ternampak deretan dessert yang disediakan.Haish, macam nak duduk situ lama sikit makan semua dessert yang ada.hahha

Itu sebahagian, belum lagi umi tunjukkan semua.Itu korang kenalah tengok dekat page kisahsidairy kan, kalau tak jenuh la umi nak letak semua gambar dalam blog ni.Kang berat korang jugak yang susah..hahah

Yang penting meriah dengan menu-menu dari western sampailah ke menu makanan melayu ye.

BUFFET DINNER REN CHRISTMAS BUFFET

 24 December 2023 | Dinner
 6:30pm to 10:00pm
 RM198 nett per adult
 RM99 nett per children (6 to 12 years old)
 25 December 2023 | Lunch
 12:00pm to 3:00pm
 RM138 nett per adult
 RM69 nett per children (6 to 12 years old)
 25 December 2023 | Dinner
 6:30pm to 10:00pm
RM198 nett per adult
 RM99 nett per children (6 to 12 years old)
 15% discount for Club Renaissance Johor Bahru member
https://wa.me/60177713327

 cafebld.com/specials
#renaissancejb #renhotels #d

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *