Blogspot Bermasalah??

Assalamualaikum
Adakah korang juga mengalami perkara yang sama ketika blogwalking..Ini terjadi pada aku bila nak blogwalking ke blog-blog mereka petang-petang nie.
Tapi tak semua pengguna blogspot yang terkena macam nie..So apa tindakan seterusnya???
Ada masalah ke google sekarang nie

Loading

29 Comments

  1. Samalah kita, penat KA ulang2 buka blog yng sama, sakit hati ni !

  2. sama la kita, tapi tak semua blog,

  3. Assalammualaikum…kisahsidairy,

    tak semua blogger yang kena.. hanya sesetengah blogger aje..

    mselim3

  4. Assalammualaikum…kisahsidairy,

    tak semua blogger yang kena.. hanya sesetengah blogger aje..

    mselim3

  5. kejap elok kejp tidak..

  6. ada jugak la tadi ^_^

  7. tahde prob camnie tapi byk widget tak kuar la arini..

  8. mslh yg sama tp tk semua.. ada la tu kot yg nak kena update, myb la ๐Ÿ™‚

  9. semalam kebanyakan masalah berkaitan feed blog
    termasuk yumida sendiri, 1 entry langsung x keluar kat bloglist..hampa n kecewa
    aahkan yumida rs skrg ni musim blogspot bermasalah kot

  10. aefa takde ๐Ÿ˜€

  11. Kena reload berulang kali…ada yg berjaya, ada yg tidak. Dari bulan lepas lagi ianya dah terjadi… Mungkin Google ada buat sesuatu utk upgrade atau maintenance kot. Feed pun ada yg bermasalah. Sabarlah ye…

  12. fae buka blog lewat ptg tadi. okay jer.

  13. lol sma la sis..ika ada jadi juga mcm tu ptg td..haishh stress la ..:)

  14. aiza baru blogwalking malam ini.. tak perasan pula menegnai itu..

  15. saya takleh buka blog Paly kak..taktau kenapa

  16. so far ok je.. tp some of blogger punya news feed tak appear kat dashboard.. ke masalah yg sama jg kalau mcm tu??

  17. tak tahu la pula, ok je blog aku..mungkin google nak buat pembaharuan dalam blogspot mungkin..andaian je..

  18. Kak aida bukak blog kenit ada prob cam di atas tak? Ptg td cam ok ja.

  19. pernah jugak deno jumpa blog jadi mcm tu

  20. mungkin server bermasalah kot..

  21. Dulu aku pernah juga kena macam tu, beberapa templete lawas sering macam tu. Solusi sebelum nak ganti templete jangan lupa back up templete lama dulu habis itu baru ganti kat yang baru. penyebab terjadinya error tersebut adalah JS yang terkandung di dalam blog.

  22. server down kut, tak pernah pula alami setakat ni…

  23. Blog akakpun sama, ingatkan komputer atau blog akak yang problem, rupanya blogspot yg bermasalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *