Blog Telah Diselamatkan oleh DayangDeno

Assalamualaikum
Alhamdulillah..masih bernafas lagi blog nie.Semalam dengan keadaan huru hara sekejap bila tak dapat nak restore balik backup coding..huh…rasa nak pecah kepala..Nie semua gara-gara kononnya nak tunjuk keheroan edit blog sendiri…memang dah cantik-cantik buat banner..Tapi bila dah tak jadi,ingat nak backuplah balik pada coding lama..Last-last cari yang coding backup,terus tak jumpa..
Amek kau!!!
kisahsidairy
Blog nie telah dapat diselamatkan oleh dayang deno..Big Thanks dik,sebab tolong akak…Terharu bila orang tolong kita..Mula-mula tanya dia tentang template ape yang senang untuk diedit..Aku bagitau apa problemnya kat deno..Dia bermurah hati untuk tolong aku..Thanks sangat-sangat..Ingat petang tadi dapatlah jumpa dia sebab dia ada kat JB hari nie…Tapi ada masalah yang tak dapat disettlekan cepat,menyebabkan aku terpaksa cancel nak jumpa dia…huhu..sedih..
kisahsidairy

Loading

20 thoughts on “Blog Telah Diselamatkan oleh DayangDeno

  1. Yup no wonder blog ni dah beubah wajag..nasib baik boleh diselamatkan lagi..kita punya experiment kat another blog huru-hara..banyak yang hilang..hmmm

  2. Alhamdulillah akak ๐Ÿ™‚ Lega deno akak suka^^ tapi tak dapatlah buat kerawang mcm dulu… huhu… deno balik esok, insyaallah akak next time ada rezeki kita jumpa ๐Ÿ™‚

  3. alhamdulillah..nasib baik dah okey ๐Ÿ™‚ kalau jadi kat saya,saya pun rasa nak pecah kepala ni,dulu masa blog tak boleh bukak pun dah pening kepala…peringatan untuk saya juga ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *