About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(14) Comments

  1. Sweet sgt ohh!! Kalau ada kelapangan n bajet boleh la deco cenggini.. Tapi bila kemalasan melanda, kite pakat tengok gambo jerk la ye.. hehehe

  2. tenang je bilik tidur kaler pink. Sejuk mata memandang. Mst ssh nk bgn tido kalau cm nie..

  3. Kalau Eda nak tahu bilik anak dara kakak yg no. 2 semuanya pink
    Sampai lampu tidur hello kitty dia pun pink

  4. Ya Allah lawanya.. nk y geram ni!!

  5. Cantik la juga bilik2 dia ni. Tapi bilik hello kitty tu macam lebih untuk budak2 haha.

  6. Cantik..cantik sangat..PC selalu bayangkan bilik pink + baby blue + putih..hihi…

  7. auwww lembut nya =D

  8. ghaseeee? tak boleh lelap mata, pinkkkk sngt hahahaa

  9. tak bangun n tak keluar bilik kalau dapat bilik sesuwit ini..hehehe

  10. comeynya bilik gini 🙂

  11. tapi kalau semua pink pening jugak time siang hiihhi

  12. Cantiknya semua pink! kena pelbagaikan tona warna baru nampak menarik. kalau semua warna pink sama sakit mata juga jadinya..hihi

  13. lawanyaaaa lawanyaaaa. tapi bilik uyul kecik je..

    JOM KE BLOG UYUL! >> Blog Uyul Rosli

  14. bilik saya warna pinkkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *