BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY

BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY

BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY dengan lebih 400 jenis juadah dari seluruh negara yang dihidangkan pada bulan puasa dengan early bird beli 10 voucher percuma 1 voucher.

Pastikan korang masukkan Opera Hotel Southkey dalam senarai buka puasa Johor nanti ye.Kalau korang bertuah, dapat jumpa Saheizy Sam dan juga Syatilla Melvin.Hari tu umi berkesempatan mencuba pelbagai jenis hidangan di preview buffet ramadhan Opero Hotel Southkey.

Bazaar Makan-Makan Opero Hotel menjadi tema mereka pada tahun ni.Dan lebih meriah lagi dengan 400 menu hidangan yang akan disediakan untuk para tetamu yang hadir.

Umi dah cuba makan roasted prime rib kat sini.Memang daging yang digunakan sangatlah premium.Terasa sungguh juicy dan perapan yang diperap di tambah pula dengan kentang dan juga sos lada hitam.Memang sedap tau.

BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY

Bukan tu sahaja, korang juga boleh cuba kambing masak bumbu, butter prawns, ayam masak merah.Anak umi suka betul ayam masak merah kat sini.Berkali-kali dia repeat makan ayam masak merah kat sini.

BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY

Bukan tu je, korang cuba juga butter prawn kat sini, pun sedap jugak.Pendek kata yang umi dah try tu tak pernah mengecewakan.

Selain tu ada juga menu oxtail osso bucco, seafood in ice, sup ekor berempah, kambing bakar, ikan bakar, pari bakar, dan banyak lagi.Ada juga sushi dan dessert serta kuih muih tradisional kat sini juga.Oh ya, kat sini pun korang boleh jumpa beberapa jenis baklava.

Banyak lagi gambar-gambar menu yang umi ambil semasa preview buffet ramadhan kat Opero Hotel.Korang boleh tengok di page umi.

 

Save the date dan jangan lupa untuk book untuk dapatkan tempat semasa berbuka puasa nanti ya.

BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY

 

Details umi letak kat bawah ni supaya senang korang call untuk booking

Bazar Makan-makan Opero Hotel SouthKey
24 Mac-18 April 2023
6.30pm to 10.30pm

EARLY BIRD PROMOTION
Beli 10 percuma 3 sehingga 10 Mac 2023
HARGA BIASA
RM188 dewasa
RM168 Warga Emas
RM88 kanak-kanak


Untuk Tempahan :-
+6011 3680 0899(Amirah)
+6016 840 0899(Grace)
+6010 887 0899(Suhana)
+6016 511 0899(Fateha)

 

Jangan lupa untuk booking BAZAAR MAKAN-MAKAN BUFFET RAMADHAN OPERA HOTEL SOUTHKEY sebelum terlambat ya.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *