Bawa Nur Awfiyah ke Unit Audiologi

Assalamualaikum
Semalam bila tak sempat nak update tentang Afiyah , banyak jugaklah cerita yang nak diceritakan.
Semalam Awfiyah ada appointment dengan doktor di Hospital Aminah Johor Bahru.
Awfiyah kena check sound pendengarannya.Doktor kata kena buat bagi memastikan Awfiyah takde masalah tentang pendengaran.alhamdulillah..semua settle.Awfiyah xde masalah tentang tu.Lepas pada balik dari hospital, terus settlekan hal surat beranak Awfiyah dan sedikit dokumen yang kena buat untuk proses yang aku sebutkan dulu.
Lepas settle semua, sempat jugaklah berehat dekat rumah mak di kota Tinggi.
Petang tu jugak dah balik ke Pasir Gudang.Mak aku pun dah pesan, bila bawak budak kecil ni, jangan balik malam malM buta..tak bagus..Itu aku kena akur..Memang betulkan, kadang kadang pantang larang orang tua tua ni kita tak boleh abaikan.Apa yang mereka cakap tu, ada kebenarannya tersendiri.
Esok Awfiyah kena bawak pi klinik lagi, Harap harap biarlah lepas ni dia dah xde lagi rawatan susulan.kesian pulak tengok bila setiap kali pergi, xpernah missed ambil darah.

Sesambil Awfiyah tidur ni, boleh la buat apa yang patut.sekejap lagi dah kena buat susu untuk fiyah.sekarang nie dah kerap menyusu, muka pun dah semakin tembam aku tengok…yang penting aku happy bila ada dia…sejuta rahmat untuk aku dikurniakan dia dalam hidup..insyallah..mudah mudahan..

Loading

12 Comments

  1. geramnya tengok dya.. sedap je tido.. pntang tengok budak kecik tido mula la nak kacau..:p

  2. Assalamualaikum kak . . ohh kita baru tahu . kalau ada budak kecik tak boleh balik memal:)am . . okay okay .. kita pun nak kena akur juga lepas dah ada baby nanti . . in shaa Allah . moga moga tak lupa lah . .

  3. Alhamdulillah. Semoga Awfiyah akan menjadi solehah yang sihat. InsyaAllah. ๐Ÿ™‚

  4. insyallah semualanya akan ok.. ๐Ÿ™‚

  5. makin comel fiya ni sis…

  6. alololo comei awfiyah tido, alhamdulillah semuanya berjalan lancar ye kak.

    Seronok tengok kehidupan kak dah berubah dan bertambah ceria dengan kehadiran awfiyah, alhamdulillah (^_^)

  7. Comelnya baby titon hehee.. mmg klu boleh elakkan perjalanan lewat mlm, takut nnti baby nangis tak sudah sbb gangguan.. Salam ceria Aida.. ๐Ÿ™‚

  8. Eeee…geramnya tengok dia, tidur lena! Nak cubit2 jer.. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *