Banyak Bahan Bacaan Dari Mommyhappy

BANYAK BAHAN BACAAN DARI MOMMYHAPPY

Banyak Bahan Bacaan Dari Mommyhappy | Ingat buku ingatlah Mommyhappy.Ingat buku Ingatlah umi.Sebab apa, umi boleh bantu korang untuk mendapatkan bahan bacaan dan permainan untuk anak-anak korang

Kemain lagi tagline umi nko ek.hahah.Tapi itulah Mommyhappy.Banyak menyediakan keperluan bagi ibubapa yang mencari bahan pendidikan yang sesuai untuk anak-anak.

 

 

Sebelum berkecimpung dengan Mommhappy, umi adalah salah seorang penggunanya.Bila dah banyak sangat membeli, share dengan kawan-kawan mula terfikir kenapa umi sendiri tak menjana pendapatan dari Mommyhappy?

 

Jadi merisiklah dengan KakNa iaitu Leader umi yang senantiasa mencubit anak-anaknya dari tidur lena.Haha…korang faham ke ayat umi ni.Maksudnya bila kita leka dengan motif utama kita, dia sendiri akan sedarkan kita dengan memberikan kata-kata semangat.Adakan kelas itu ini bagi memberikan anak-anak ejen peluang untuk terus berjaya.Ramai suri rumah yang join MH dengan bonus 4 angka.

 

Baca juga : Tips jadi leader yang berjaya

 

Haishh..Bilalah umi nak kearah tu.Memang umi merancang jugaklah nak berhenti kerja dan serius berniaga.Tapi tulah , mood asyik kelaut je walaupun dibawah umi dah ada lebih dari 10 ejen.

Walaupun bonus tiap-tiap bulan umi arvhieved tapi belum lagi sampai ketahap yang umi inginkan.Tulah kan, siapa suruh malas.

Umi dah banyak koleksi bahan bacaan dan educational toys dari Mommyhappy yang umi beli dan guna.Yelah, beli buku ni nampak macam membazir, tapi tu semua ilmu.

Alhamdulillah Auni membesar dengan buku-buku Mommyhappy.Kakak pulak baru-baru ni je.Jadi Auni lebih banyak dengan buku-buku MH ni.

Ni antara buku yang mampu milik yang boleh korang miliki dari bayi sehinggalah berumur 10 tahun..Banyak buku-buku cerita islamik yang boleh kita belikan untuk anak-anak kita.

Macam buku Faris dan Farah ni sesuailah untuk anak-anak yang baru merangkak-rangkak membaca.Nak suruh diorang lebih lancar membaca memang sesuai lah buku ni.Bukan ini sahaja, banyak lagi buku-buku yang dijual di MH yang sesuai untuk anak korang yang baru bertatih membaca.

Kalau korang tengok Dr Syeikh Muszaphar ajar anak-anak dia dengan flashcard besar tu kan, Mommyhappy ada juga tau flashcard dari Dr Syeikh ni iaitu My way of parenting Flashcard macam kat bawah ni

Baguslah untuk korang yang ada baby tu.Tunjukkan Flash card ni pada bayi korang.Boleh refer entry Cara ajar flash card pada bayi

Nak tengok details pasal ni boleh refer SINI

Budak berdua ni paling suka buku-buku yang bergambar dan berwarna warni.Tak suka jenis buku yang 1 color je.Tak seronok diorang kata.Umi lebih suka belikan diorang ni kamus-kamus bergambar ni.Nak-nak si adik ni, kemain suka dia.

Yang ni lah yang diorang suka.Sebiji-sebiji macam ni sukalah diorang hafal.

Oklah, letih pulak nak bercerita ni walau tak pakai air liur.Pakai tangan je ni..hahaha..

Apa pun boleh terus whatsap umi di sini ye

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *