Bajet 2014 -Apa Kata Mereka

Assalamualaikum
Insyallah..Bajet 2014 akan dibentangkan lagi 2 hari..
Kalau korang ada idea dan saranan untuk bajet 2014 nie korang boleh la menulis di sini
#Bajet 2014
Mungkin ada antara kita yang boleh beri suggestion untuk bajet 2014.Kalau korang ada idea untuk di kongsi boleh la ke laman web ini ye..#Bajet 2014
Jika korang nak melihat idea-idea yang dikongsi di bajet 2014 pun korang boleh la melayari bajet 2014.Aku dah sediakan link untuk korang..

14 Comments

  1. dah boleh agak apa issue yang akan di highlightkan… done clik2 nuffng yer

  2. tak sabar nak menanti pengunguman tu.. hehe..

  3. Jom sama-sama berkongsi idea aida..and dah boleh agak isu apa yang akan di highlight…

  4. hu3..xsbar nk tgok ni =) ntah2 bape bnyk la ye yg hntar pendapat n idea..

  5. itulah tak sbar ๐Ÿ™‚ agaknya pendapat atau idea apa yang jadi isu hangat ?

  6. tak taulah apa lagi yang bakal naik dan berapa banyak kenaikan kan? hopefully biarlah yang tak membebankan kita rakyat…

  7. Apa yang akan terjadi pada belanjawan kite pada 2014. Adakah mereka akan "berbelanja" secara adil atau tak. Sama-sama kita tungguuuuu ๐Ÿ˜€

  8. harap2 br1m yang di janjikan akan tetap di laksanakan..hehehehe..

  9. kenit tengok part2 tertentu je haha. Tambah kalau bab gaji ni kan ahaks ๐Ÿ˜€

  10. Slalu suspend juga tengok Bajet ni.. lepas tu tengok apa reaksi org lepas tu, ramai mengeluh ke atau memuji.. hehee

  11. Mesti gempaklah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *