Bagaimana pembelian secara online memudahkan hidup anda

Bagaimana pembelian secara online memudahkan hidup anda.Hidup di zaman dunia moden ni semuanya di hujung jari.Makin memudahkan kerja kita seharian kan?

Siapa yang setuju dengan pembelian Online lebih memudahkan kita?Angkat tangan ye…hihi
 
Ikut pendapat masing masing la…Sekarang nie kita kejar masa bukan masa kejar kita..Selalunya kalau nak mencari hadiah untuk sesuatu acara atau majlis..Of course kita memerlukan masa satu hari atau berjam jam untuk membelek beleknya kan?Kadang kadang tu tak tahu mana tempat yang menjual apa yang kita kehendaki.
 
Bagi aku,Shopping online tidak merumitkan..Just belek belek,tengok harga and  bayar.Sesambil tu pun korang boleh buat kerja lain..Tak payah nak habiskan masa di Shopping complex terlalu lama,beratur di kaunter untuk buat bayaran dan paling penting,Tak sesak dengan jamed Jalan  raya occay/.Asalkan…Kita tahu batas untuk shopping..Jangan terlalu gila shopping sampai tak ingat duit dalam bank dah kehabisan..
 
Bila bercakap pasal Shopping online nie,Selalunya website apa yang selalu diterjah Orang ye?? Of courselah website yang menjual semua jenis keperluan yang kita nak kan..
 
Aku bagi contoh kat sini satu website yang menjual pelbagai keperluan untuk mereka yang mencari Hadiah untuk sesuatu acara atau majlis.Contohnya hadiah hari jadi,Hadiah untuk kekasih..Lagi la Valentine nak dekat nie..Opppss….tak perlu amalkan occay…Itu untuk mereka yang tuuuuttttt je…nak bagi hadiah nie tak perlu untuk sesuatu perkara kan..Bila bila boleh cari..
 
Lazada adalah salah satu webiste yang menjual pelbagai produk dan jenama khas untuk mereka yang suka shopping..Selalunya mereka ada buat Best Prizes untuk hari hari tertentu..Contohnya bila Valentine yang akan datang nie..So,amiklah peluang untuk dapatkan Best prizes tu..
 
 
Lazada sekarang tengah buat promotion sehingga 50% barangan mereka.So…jangan tunggu lagi.
Lazada memudahkan korang dengan membuat Cash On Delivery,Penghantaran percuma dan juga,pengembalian balik  barangan percuma dalam masa 14 hari.
 
Kategori barangan yang mereka ada…
 
banyakkan…Boleh pilih..
lagipun Lazada bukan tertumpu untuk korang mencari hadiah sahaja,Malah apa yang korang nak untuk keperluan bulanan korang..
 
Maklumat lanjut korang boleh terus ke website di atas.
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Loading

15 Comments

  1. KA jrg sgt beli barang online, sbb terkena beli brg indah khabar dari rupa hehehe

  2. kita tak prefer sangat shopping online ni coz masih suka dengan traditional buying sebab sebelum beli tu mesti nak check dulu..dah jadi macam kebiasaan kot…apatha lagi kalau beli baju..

  3. memang shopping lagi mudah dan jimat masa tapi sy lebih suka memilih shopping di mall.puas hati.

  4. sokong..
    pembelian online mmg mudah.
    shark blum pernah lagi shoping kat lazada nie.
    nk jugak try sekali nnti.

  5. lazada ni tgh pemes skrg
    ramai yg shopping online kat lazada

  6. Tak pernah nak cuba.. bimbang.. Kalau ade kat kedai, better beli sendiri walaupun kena beratur.. hehe

  7. shopping online memudahkan kerja.kalau dah shopping online payan nak stop..sebab rambang mata..stkat ni tak pernah shopping kat lazada lagi 🙂

  8. Assalamualaikum kak ida. sheila pun ada aim satu benda kat lazada ni. bulan depan nak beli, in shaa Allah. hehehe (",)

  9. saya tengok keperluan kalau beli on9 nih..suka juga beli on9..ada y murah & berbaloi..masa pon jimat..

  10. Saya slalu jugak shopping online. Yg tak bestnya asyik nak membeli jer nih ☺☺

  11. Saya slalu jugak shopping online. Yg tak bestnya asyik nak membeli jer nih ☺☺

  12. akak jarang online shopping…tp kalau dah start akan jadi selalu…ni dah 2 bulan x buat..lipstick masih banyak lagi..hehehehe

  13. Mmg mudah bila x smpt nk shopping kt luar atau hrga kt luar mhl bwrbnding online..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *