Bagaimana Caranya -Mohon Bantuan

Assalamualaikum
Eceh!!! tajuk entry entah pape jerk..Ade kesah..hihihi
Nak mintak tolong sangat kat korang yang lebih otai dan arif bab2 koding menkoding nie..Maklum ler,,Aku memang fail bab2 koding nie.
Kalau korang tengok kotak komen aku nie,,Sila tengok sekarang…Memang takde komen kan..Maksud aku entry uang lepas la..Yang korang dok komen tu..Pastu kalau aku ada masa,aku akan reply komen korang tu..Maknanya aku berbesar hati dengan komen korang tu..yang tak reply komen korang tu bukan sebab kecik hati..tapi kurang masa..Merapu lagi..hik..hik..
cer korang bandingkan komen ni..aku nak komen yang macam nie,bawah komen korang ,aku boleh reply..macam nie
sila besarkan untuk mengelakkan korang kerabunan
komen aku akan jadi macam nie..maksudnya komen yang aku reply takkan ada dibawah orang yang komen tu..erk…korang faham tak nie…
haaaa…kan…fahamkan..
please tolong aku eh…macam tak best je reply message aku tu dok kat bawah sekali…mencik ar..

23 Comments

  1. saya sedang mencuba dan hasilnya…..

  2. thanks fatin..ooo…maacam gitu rupanya…

  3. dah jadi…hehe..thanks korang..barulah seronok sekarang nie..

  4. Malu bertanya sesat jalan…jika bertanya kan ada saja yg dtg membantu..hehe
    Dah happy sgt la nih ๐Ÿ™‚

  5. kan dah ada yg bagi bantuan tu hehehe

  6. wah.. mohon buat tutorial.. lepas tu bagitau kat saya tau. saya pun nak macam ni jugak

  7. ada yang sudi bantu akak nih..hehe

  8. tak pandai nak bertutorial..ni pun orang ajar boni

  9. mama bab coding pun ke laut gak.. tgk komen mama, adui.. nak tukar un tak reti..

  10. kenit pun pernah kena macam ni dulu…jenuh try and error. Akhirnya…..tadaaaaaa! hehehe ๐Ÿ˜€

  11. saya lagi sadis . tetiba button reply x der kat ruang komen … huhuhuuu

  12. hah
    kan dh menjadi
    tahniah

  13. Salam..mohon bantuan..produk elken kington yg air 2 ke?

  14. emmm.. dneo nak tolong pun tal tahu… sori kak…

  15. zizie guna je yang simple template berikan.. xde nak usik coding comment, sebab takut jadi lain.. hehe.. tu,dah jadi, tahniah ๐Ÿ˜€ btw, selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin ๐Ÿ™‚

  16. syukurlah dah selesai.. aiza kalau bab coding ni selalu google cari tutorial orang je..

Leave a Reply

Your email address will not be published.