Backpack Dah Sampai

Assalamualaikum
Alhamdulillah..sampai pun…Risau jugak beli online ni..2 kali ganda risau sebab tak pernah beli beg online..Takut tak memuaskan hati..lagi satu takut kena tipu tentang ke”originalan tu.
Dah 2 hari sampai…Tapi tak bestnya guna City Link servis nie,Dia tak hantar sampai rumah..Kena ambil dekat centre City Link..Entah pape jer kan..bayar sevis pun perkhidmatan tak Tiptop..
sisi depan..sorry la pic tak cantik
bagi aku tak cantik warna hitam ni..hehehe..nak juga warna merah or hijau tu
sisi belakang
sisi tepi
Puas hati dengan quality beg nie…Nasib baik..kalau tidak,mau mengamuk adik aku tu ha!!..
Aku pernah cerita dekat entry ni >>

Beli Backpack Deuter Online

Notakecil : #PRAYFORMH370

11 Comments

  1. Assalamualaikum kak ida. alhamdullilah dah selamat sampai backpack. cantiknya~ jeles kita… ;p

  2. cantik, simple…
    akak pon tak penah beli beg secara online..lebih suka pi kedai pilih yg berkenan..

    kalau beli barang lain pernah la, biasanyer guna hikmat SKYNET, sampai barang pon depan rumah kan best! ๐Ÿ™‚

  3. cantik gak warna beg tu kak..hehhe

  4. cantik gak warna beg tu kak..hehhe

  5. cantik..nasib baik sampai..

  6. tak pernah lg beli beg online…takut tak puas hati..huhu

  7. Wahh cantik… sempoi, ringkas tp nampak mantap.. best lah.. ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.