admin

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

Si Kembar 3

                                                                       Assalamualaikum Selamat malam wahai bloggers…Haha…cantik punye ayat kan.. hemmmm…dok berangan -angan nie tentang entry nie… Dulu mase gi  KL berjalan-jalan,…

Loading

Read More

Cuti Hari Isnin

                                                                   Assalamualaikum Hi ols….Hari nie hari isnin..hari cuti untuk aku..haha..hari nie aku da poteng…eh…bukan pontengla… aku mc…Pergi klinik kul 9 pagi..tpi da ramai sangat orang yang dok menunggu giliran.. Al-maklum la…hari isnin…mase aku datang tu giliran yang ke 17..sedangkan nombor giliran aku ke-34..peh…jauh sey aku kene tunggu…tapi tunggu punye tunggu pukul 11 lebih la kot..sampi…

Loading

Read More

Apa Dah Jadi

                                                              Assalamualaikum Hari-hari yang memboringkan aku kt tempat keje..Mengadap foreigner2 yang kadang kala xreti bahasa.. Huh!!! Si HR nie pun satu..bukannye nk interbiu dulu budak-budak…

Loading

Read More

♥My 1st Anniversary♥

                                                              Assalamualaikum Hi blogger….wah..hari nie cantik betul cuaca…tp mcm nk hujan…tp still la xde mendung yang berpanjangan.. Mybe byk orang kawen kot hari nie..haha…(xde kene…

Loading

Read More

Love The Sims

Assalamualaikum Hi blogger…jumpe lagi na…Kali nie eda ade la skit nk kongsi sdkit hobi mase lapang..pantang yang lapangnye..mesti nk play this game.seronok la sangat smpi kekadang lupe nak masak..hahaha… Tapi yang penting..tanggugjawab pada suami harus diutamakan dulu…. Nih…nak cite skit..korang tengok x tajuk kat atas tu..ha…tu la die games yg selalu eda main time ada…

Loading

Read More