Moody sebabnye badan terlalu sakit..lemah segala otot2 dek kerana kepenatan baru blik melaka semalam..Rase mcm nak amik MC pulak…Tapi disebabkan tanggungjawab sebagai pekerja, ku gagahi jugak ke tempat keje pagi tadi..pandai je tanggungjawab…haha..ayat skema betul.. Hari sabtu lepas balik keje ingatkan terusContinue Reading

Selamat tengahari..Alhamdulillah…syukur….dah pun hari jumaat..Skema sungguh tajuk entry nie.sebabnye esok sabtu…keje separuh hari..petang cabut balik Melaka…Al-maklum ler kahwin orang melaka..tu yang dapat pegi melaka..Rasenyer kalau xkahwin orang melaka memang ler payah nak pi melaka…pikir seploh kali agaknyer nak kesana..Mesti la kesana untuk berjalan-jalan kan??Pegi tempat-tempat yang selalu orang heboq sangatContinue Reading

              Selamat tengahari…ramai ke tengah online nie..al-maklum ler waktu makan nie memang ler duduknyer di meja dapur or kedai-kedai makan,cafe,ataupun yang sambung tido….opsssss… Sis xde selera nak makan la..Lately nie sakit pinggang memang kerap..Masih tak tau apekah penyebabnya..Harap-harap ade berita gembira..tapi xnk terlalu xcitedContinue Reading

                           yeyeye…Da tawen da…haha…Selamat pengantin baru kat “SCHAWAL”…Moga Bahagia ke anak cucu yerk..Hanpa semalam xdt nk tengok siaran langsung majlis pernikahan uols tu..Sebabnyer Astro la…Siaran tergendala…Dok syok tengok pra-wedding..tup-tup..siaran tergendala…Suke tengok Scha…hihihih..santek.. Dok cari-cari kat youtube..tapi xdok lagi…emmm…sabar-sabar…esokContinue Reading

   Rase macam xmau da tengok blog nie…sedih bile ade yang kate xdpt nk follow sbb “BLOGGER NOT FOUND” oleh mereka..atau akan keluar iklan yang xsepatutnye tu..Kenapa dengan Blog Nie..Ini kah yang dinamakan kene Hack…Smpi hati la diorang nie nak hack blog Sis…Ape la Dosa Sis nie Kan…   SedihContinue Reading