Lately nie memang susah nak join segmen2 yang di anjurkan blogger2.Bukannye ape,kat office nie da xboleh da nak bukak facebook..Bile diorang buat segmen, mestilah kene like page fb diorang kan?Part tu la yang menjadi kesukaran KSD sekarang nie..BileContinue Reading

                                    Apakah yang dimaksudkan dengan menjadi Cermat?Kita mungkin tidak menyukai perkataan ini dalam kehidupan seharian kita tetapi, hari ini kita akan lebih kerap mendengarnya. Tanyalah nenek moyang kita, dan selalunya mereka akan memberitahuContinue Reading

                                      Pepagi nie saje KSD nak cerita pasal durian..Al maklum ler sekarang nie da musim..Mane-mane pergi mesti la hidung nie da terhidu bau durian.Pening kepala omak..Bukan KSD x suke..Cuma sejak dewasa nie kurangContinue Reading

                                       Hari Jumaat suda…cepat je mase berlalu..da dekat 2 minggu jugak la mak mertua gi umrah…malam tadi bru sampai ke Malaysia.Alhamdulillah die kembali dengan keadaan yang selamat.cuma kesihatan x mengizinkan sebab kat sanaContinue Reading