Nasi Beriani di The Makan King Seri Alam

Nasi Beriani di The Makan King Seri Alam | Jalan-jalan cari makan di hujung minggu dan tiada adegan dapur berasap pada hari tu.Hah gitulah ceritanya. Babah la yang nak makan sangat makan Nasi beriani hari tu.Umi pun tak sure kat mana nasi beriani sedap kat Pasir Gudang ni.Ikutkan dia nakContinue Reading

Lirik Lagu Damba-Khai Bahar |Lagu terbaru dari Khai Bahar untuk OST Shakira yang ditayangkan di TV3 dari isnin hingga jumaat 7 malam. Lirik Lagu Damba-Khai Bahar Lemas sudahDeras tubuh mu terbenam lukalamaLama sudahHati di kurung cintaKau terseksaPre Chorus:Dalam kegelapan malam ituKau pintakan bercahayaAgar bahagia, diri mu kanmuncul di satu hariChorus:DiaKasihContinue Reading

5 Kunci Rezeki Melimpah Ruah, Suami Jangan Kedekut | Bukan fakta tapi itulah kenyataannya bila si suami tidak kedekut dengan pasangannya. Seringkali kita melihat dalam kalangan masyarakat kita, bercerai sebab kewangan, bercerai sebab tiadanya sefahaman antara suami dan isteri dan bercerai kerana orang ketiga. Dalam rumahtangga apa yang kita perlukanContinue Reading

Jenis Pokok Keladi dan Cara Penjagaannya

Jenis pokok Keladi dan Cara Penjagaannya yang perlu korang tahu.Pokok keladi viral sejak PKP bermula dan semakin ramai yang suka menanam pokok keladi ni Bila dilihat, pokok keladi ni semakin menjadi-menjadi tanamannya lagi-lagi warna unik yang terdapat pada keladi tersebut. Umi pun termasuk di dalam kategori yang meminati keladi tetapiContinue Reading

Pencuci Muka Pearlosophy Oxygen Super Cleanser membersih muka dengan berkesan dan ia merupakan salah satu produk dari Korea yang sangat mudah digunakan. Siapa yang taknak kan bila ada satu produk yang boleh membersih dan mencuci muka dengan lebih bersih dan lembut macam Pearlosophy Oxygen Cleanser ni. Produk ni juga adalahContinue Reading