Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser

Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser | Tetiba nak bercerita tentang satu produk terbaru yang umi gunakan setiap hari.Nak berilah pendapat sikit tentang produk yang umi nak perkenalkan dekat korang ni.

Sebelum tu umi nak tanye.Adakah korang juga seperti umi? Mengutamakan air, walaupun berada di mana-mana.Tak kiralah samada sedang bekerja, diluar mesti kena bawa botol air kemana-mana sahaja.Memang sejenis sentiasa akan ada botol air di dalam kereta.

Sebut pasal air ni kan, umi nak cerita sikitlah tentang produk yang umi baru pasang di dapur rumah iaitu AQUA KENT HOT AND COLD TABLE TOP WATER DISPENSER AQ250-2C.Penapis air ini umi letakkan di kaunter dapur kerana ruang dapur umi tidaklah sebesar mana.Jadi nak menjimatkan ruang umi ambil yang boleh letak di kaunter dapur.

Umi taklah bimbang selepas membeli produk yang memang terbaik untuk kegunaan umi dan keluarga bila-bila masa sahaja.Sebelum ni kan, umi cukup bimbang tak dapat minum air yang mencukupi setiap hari.Tak taulah samada rasa air yang dimasak tu lain ke atau tekak umi ni ada masalah.Tapi kan, lepas je menggunakan Aqua Kent Hot and Cold Table top Water Dispenser AQ50-2c ni, boleh umi pastikan keluarga umi mendapat air yang bersih yang diperolehi dengan menggunakan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C.

 
 

 

 

 

APAKAH AQUA KENTS PANAS DAN SEJUK TABLE TOP WATER DISPENSER AQ50-2C MUDAH DIGUNAKAN

 
 
Teknologi penapis air yang canggih ini memudahkan proses penyediaan air panas dan sejuk.Umi tak perlu nak menunggu air mendidih untuk menyediakan air panas.Dengan Aqua Kent Hot and cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C, umi dapat minum air panas dan sejuk bila-bila masa sahaja.Tak payah dah lagi tunggu air mendidih lagi tau.

Penapis air ini juga merupakan direct pipe-in system, iaitu sistem yang cekap yang memperbolehkan aliran air yang lancar dari sumber air.Disokong pula dengan sistem penapisan peringkat 4, penapis air ini dipercayai dapat menyediakan air yang dibersihkan sahaja.Air dari Aqua Kent ni juga dapat memastikan virus dan sisa yang berbahaya dihapuskan sebelum diminum.Dicipta dengan bahan berkualiti tinggi, Aqua Kent Hot and Cold ni memang buat umi puas hati.
 
Dan untuk pengetahuan korang, sistem berperingkat 4 Aqua kent Hot and Table top Water Dispenser AQ50-2C ini dijanjikan untuk menapis bahan kimia yang berbahaya yang boleh merosakkan kesihatan.Yelah, kita kan minum air setiap hari dan setiap masa, jadi perlu untuk kita pastikan air yang kita minum bersih dan bebas dari bahan kimia yang tidak dapat dilihat dari mata kasar.
 
 
Disini aku akan kongsikan 4 tahap penapis air dengan korang semua ye.

 
 
 
  • Tahap 1 – 11″ Korea In-Line Sediment Filter(U type)
  • Tahap 2 – 11″ Korea In-Line Pre Carbon Filter( U Type)
  • Tahap 3 – 11″ Korea In-Line Silver Carbon Filter( U Type)
  • Tahap 4 – 11″ Korea In-Line Post Carbon Filter( U Type) atau Alkaline Filter

Fungsi penapis air ini yang amat mengagumkan adalah penapis terakhirnya yang boleh ditukar dengan penapis alkaline.Ada juga ahli keluarga umi yang lebih suka minum air Alkaline ni.Itu sebabnya PH Alkaline boleh meneutralkan asid-asid yang berada dalam sistem penghadalam daripada makanan dan minuman berasid

 
 
 
Penapis untuk Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C yang
diimport dari Korea disahkan halal.
Tanda halal dipaparkan pada setiap penapis Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C.
 
 
 
 
Penapis air ini beroperasi dengan pintar. Sistem
penapis air ini tidak memerlukan operasimanual, dan sistem cara automatik ini dilengkapidengan lampu LED yangelegan. Ini menegaskan penapis air AquaKent Hot and Cold Table Top Water DispenserAQ50-2C padat dan mudadigunakan. Saya tidak perlu mendidih air secara manual selepas membuat pilihan untuk membeli penapis air ini.
 
 
 
 
Sebab penapis air Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C memberi
saya pilihan untuk minum air panas atau sejuk, saya dapat buat minuman kopi
atau teh dengan segera. Anak-anak saya juga memasak mi segera mereka sendiri. Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water

Dispenser AQ50-2C
telah memberi saya fleksibiliti untuk memilih minuman
saya pada bila-bila masa. Selain  daripada itu, fungsi air panas Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water
Dispenser AQ50-2C
memanaskan dengan segera. saya juga dapat menjimatkan
elektrik! Baiknya produk ini!
 
Penapis air Aqua Kent ini menggabungkan
teknologi SMPS (Switching Mode Power
Supply)
selain daripada kuasa standard. Ini juga elok untuk melindungi alam
sekitar dengan mengelakkan perbelanjaan tenaga yang tidak diperlu.
 
Pedalaman Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C dibina
oleh keluli tahan karat yang menahan karat. Produk begini adalah lebih elok
untuk digunakan di rumah kerana ia memastikan sumber air yang diminum adalah bebas
dari sebarang penyakit.
 
Sebelum ini, aku hanya minum air daripada paip air di rumah. Kalau umi ada masa lapang, umi akan didhkan air untuk sekeluarga. Tetapi ia mengambil masa dan sebagai seorang ibu yang perlu menjaga anak-anak dan bekerja, penggunaan penapis air ini memudahkan rutin harian umi. Umi hanya perlu memastikan air panas kapasiti 1.5L dan air sejuk kapasiti 3.2L dipenuhi. Kapasiti airnya yang besar memastikan aku dan keluarga mempunyai air yang mencukupi untuk jangka masa yang panjang!
 
 
 
 
 
 
Kakitangan Aqua Kent Malaysia juga sungguh perpengalamn apabila menolong umi memasang Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. Mereka mengutamakan perkhidmatan pelanggan yang baik dan memberi aku dan keluarga penjelasan terperinci.
 
 
Anda juga dapat pilihan untuk menyewa dispenser Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C Dari Rm60/sebulan Sahaja
 
 
Setelah dipasang oleh kakitangan Aqua Kent yang memang sabar dan informatif di rumah anda sendiri untuk hanya RM 70 sebulan dengan kontrak 2.5 tahun memberikan anda lebih banyak
masa untuk membuat keputusan dan mencuba faedah luar biasa Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C untuk diri sendiri!Dan selepas kontrak 2.5 tahun, anda boleh memiliki produk Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C.
 
 
Dengan itu, kakitangan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C janji untuk memberi anda perkhidmatan pelanggan yang terbaik. Anda juga akan mendapat faedah kelebihan dengan produk ini.
 
Aqua Kent Malaysia akan membuat pertukaran 2 jenis  penapis setiap 6 bulan. Penukaran ini dilakukan untuk memastikan air dari sumber air dikeluarkan dengan bersih,suci dan selamat untuk digunakan. Aqua Kent sentiasa memastikan kesihatan pengguna mereka.
 
Produk ini juga merupakan waranti yang menarik. Waranti meliputi perubahan semua bahagian elektrik dan mekanikal, dan juga penapis carbon, post carbon dan sediment.Saya tidak pernah merasa lebih berpuas hati dengan jaminan produk seperti Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C!
 
Katakan selamat tinggal kepada penyakit berpotensi air dengan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. Risau anda akan dihapuskan dengan kualiti yang boleh dipercayai.

Cubalah air bersih hari ini dengan Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C! Confirm korang tidak akan menyesal rasa air bersih ini.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Baca
dengan lebih lanjut tentang Aqua Kent Hot and Cold Dispensers sini:
https://www.aquakentwaterfilter.com.my/water-dispensers/aqua-kent-hot-and-cold-table-top-water-dispenser-aq50-2c/
 
 
Lihat
kami di belakang tabir di Instagram :
https://www.instagram.com/aquakentromalaysia/
 
Ikuti
kami juga di Google Plus :
https://plus.google.com/+KentRoMsiaPurifiers
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Loading

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *