ANYAMAN RASA TIMUR BUFFET RAMADHAN HOLIDAY INN JBCC

ANYAMAN RASA TIMUR BUFFET RAMADHAN HOLIDAY INN JBCC

Kali ni Holiday Inn JBCC membawakan menu anyaman rasa timur yang menarik seperti Telur Itik masak lemak cili api, Paru berlado, Asam pedas ekor(oxtail), kambing golek dengan 33 herba dan rempah,Ikan pari bakar, sup tanjung, kuih ketayap dan roti jala serta banyak lagi.

Anyaman rasa timur buffet ramadhan holiday inn JBCC 2023 ni kemain meriah dengan menyediakan lebih 200 hidangan untuk korang yang berbuka puasa disini.

buffet ramadhan holiday inn jbcc 2023.1

buffet ramadhan holiday inn jbcc 2023.1

buffet ramadhan holiday inn jbcc 2023.1

buffet ramadhan holiday inn jbcc 2023.1

buffet ramadhan holiday inn jbcc 2023.1
telur itik masak lemak cili api

Menu yang umi dah cuba dan sangat rekemen untuk korang juga cuba ialah, kambing golek, paru berlado dia sedap.Lain-lain yang perlu korang cuba ialah telur itik masak lemak cili api tu.Memang sangat-sangat lain dari yang lain.Rata-rata kawan umi bertambah ye untuk telur itik tu.Umi macam biasalah, perut kecik, jadi nak cuba menu lain pulak kan.Umi suka betul dengan kambing golek dan sotong sambal petai tu.Selain tu korang kena cuba juga makan pari ikan bakar.

 

Pari ikan bakar tu sangat juicy ye.Lagi sedap kalau dicicah dengan sambalnya.Lepas tu kena jugak cuba nasi arab dan menu lainnya.Macm-macam betul umi cuba kan.Betul-betul tak rugi kalau korang berbuka puasa kat sini.Menu yang disediakan semuanya memuaskan hati.

Nak tengok lagi menu-menu yang disediakan boleh tengok page umi dibawah ni ye.

                                       

So kalau korang dah tengok menu-menu, meh umi cerita pulak cara untuk dapatkan harga early bird ye.

BUFFET RAMADHAN HOLIDAY INN JBCC

jangan lepaskan peluang untuk memiliki VOUCHER EARLY BIRD dengan pembelian dari 22hb februari hingga 22 Mac 2023 dengan hanya RM158.
Boleh lihat details dibawah
 
HARGA
? ????? ???? RM158 nett(Buy 10 free 1)
 
HARGA BIASA
?RM178 nett dewasa
?
RM158 nett Warga Emas
?RM98 nett kanak-kanak
 
Cara untuk membuat tempahan
?07 207 8686
? info@hijbcc.com
 
 
Oh ya, mana tau kan korang ada plan nak menginap di sana semasa berbuka puasa, boleh la lihat pengalaman menginap di Holiday Inn JBCC ni jugak ye.
 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *