AMPHAWA MERDEKA SET MEMANG BERBALOI

AMPHAWA SET MERDEKA

AMPHAWA MERDEKA SET MEMANG BERBALOI | Lama betul tak menghirup tomyam Amphawa Boat Noodle ni tau.Sesekali dapat menghirup panas-panas memang sedap.

Lama rasanya tak merasai makanan dari Amphawa Boat Noodles.Last sekali seingat umi tahun lepas masa umi cuba menu lunch mereka di Amphawa Boat Noodles di bandar JB.Eh rasanya lepas tu umi ada order steamboat dari Amphawa.And untuk pengetahuan korang, umi memang suka dengan tomyam.Tak kiralah tomyam gung ke, tomyam putih ke, tomyam pok tek ke, apa jenis tomyam la..Banyak ke jenis tomyam tu..hahaha.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siti Rohaida Yusof (@sitirohaida_yusof)

Sesekali kan nak bersteamboat kat rumah.Lagi pulak musim MCO ni kan, lebih baik duduk rumah dari keluar.Jadi kita order jelah makan kat rumah.

Tapi hari tu ternampak mereka ada promosi AMPHAWA MERDEKA SET, eh teringin la pulak kan nak cuba menu ni.Masih lagi mengekalkan menu Tomyam mereka sebagai Main dish iaitu TOMYAM GUNG dengan pilihan set A,B dan C dalam Amphawa merdeka Set.

AMPHAWA MERDEKA SET

  • SET A – RM29.90 (2-3 pax)
  • SET B – RM39.90 (3-4 pax)
  • SET C – RM49.90(6-7 pax)

amphawa set merdeka

So, hari tu umi order salah satu set dari Amphawa Merdeka Set dan of courselah wajib ada Green Tea dan Thai Milk tu.

Untuk pilihan set ni ada  2 main dish  adalah-

  • 2 Main Dishes
  • Tomyam Gung
  • Fried Onion Egg
  • Rice

Korang diberi pilihan untuk memilih Main dishes Ampnawa iaitu

  • Green Curry
  • Red Curry
  • Garlic Chicken
  • Thai Basil Chicken Minced

amphawa merdeka set

Puas hati tau makan  ni.Sedap pun sedap.portion pun banyak.Berbaloi jugaklah dapat makan ni.Meh la tengok menu-menu dibawah ni

amphawa merdeka set

amphawa merdeka set

amphawa merdeka set

Tak boleh nak Dine in pun takpe korang, yang penting korang masih lagi dapat menikmati makanan dari Amphawa Boat Noodle secara Walk in ataupun delivery mengikut kawasan.

Untuk Amphawa Set Merdeka ni korang boleh order sehingga 30 September 2021.Korang boleh dapatkan diskaun RM5 dengan menggunakan kad promo yang umi letakkan di bawah ni 

PROMO CODE: SITIROHAIDA

Promo Code Limit : 999

Delivery bermula dari pukul 12.00pm sehingga 7,30pm setiap hari.So korang boleh imbas qr code dibawah untuk pembelian

Dan jangan lupa masukkan Promo kod SITIROHAIDA tu ye untuk dapatkan diskaun RM5 tu.

layari website mereka di : amphawasutera.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.