July 4, 2020

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB | Peminat Dim Sum di Johor kena tau tentang Dim Sum Buffet ni tau.Apa taknya makan dengan kuantiti yang berbaloi.

All you can eat Dim Sum Buffet di Wan Li Chinese Restaurant di Renaissance Hotel Johor Bahru menyajikan buffet lunch dengan lebih 30 variasi dim sum untuk korang cuba.

Hari tu umi dan beberapa orang blogger ke Wan Li Chinese Restoran di Renaissance JB.Nak jugaklah merasai Dim Sum ni kan.Sebab jarang-jarang ada Dim Sum Buffet di Hotel.So, kali ni kami nak try la makanan kat sini samada best ke tak.

Kami order 34 jenis dimsum dan yang pastinya, kami sendiri tak pasti mana satu dimsum yang tak sedap untuk di makan.Itu belum lagi yang repeat order dim sum yang menepati kesedapan anak tekak kami tu.

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

And pastinya umi akan share nama-nama dimsum yang umi rasakan favourite dimsum pilihan umi.Tengok gambar ni korang dah boleh bayangkan betapa happeningnya umi dan rakan blogger yang lain makan.

Biasalah kami-kami ni, bila nampak makanan, bukan mulut dulu yang testing, tapi nampaknya kameralah makan dulu makanan yang dihidangkan disini.

Jom tengok antara favourite dim sum dan makanan lain yang umi suka.

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

 

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

 

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

 

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

 

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

Mula-mula umi tak tau dalam ni ada Salted egg tau.Lepas blogger Kim bagitau baru umi rasa nak try.Seriusly memang sedap sangat.

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

Yang ni pulak bubur.Tapi bukan bubur yang biasa-biasa ok…Nampak je bubur macam orang sakit.Tapi bila makan bubur ni korang sihat 😆 Macam dak Naura dah banyak kali dok repeat makan bubur ni.

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

 

Ada lagi menu dim sum yang menarik tau.Bukan ini sahaja.Kalau nak dibandingkan dengan korang memilih ala carte yang berharga beratus tu, baik korang pilih untuk Buffet pakej, lagi berbaloi-baloi tau.

Nak tengok lagi Jenis Dim sum yang kami order boleh tengok dekat FB umi ye..

So, kalau korang nak menikmati All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB ni, boleh terus booking dan call no tel yang umi dah letakkan di bawah ni ye.

All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

Wan Li Chinese Restaurant 

Harga : RM68 per nett 

Isnin – Sabtu

Dari 11.30 pagi sehingga 3.00 petang

Ahad

Dari pukul 11 pagi sehingga 3.00 petang

Untuk tempahan : 07- 381 3388

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

View all posts by siti Rohaida →

8 thoughts on “All You Can Eat Dim Sum Buffet Renaissance JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *