Ada Masalah Dengan Template Blogger ke

14 Comments

  1. pernah.. hantar report error kat google.. tp 2 months after that baru ok semula..

  2. akak tak tau..sbb akak dah malas nk edit blog…huhuhu

  3. hadoi, mama pun tak tahu kak…

  4. tak pernah lak, kalau kena pasti sy jadi blur

  5. Tak pernah aida…tapi kadang-kadang URL ni memang ada problem pun..kena tanya pakcik google tu..

  6. da lama tak edit part template designer tu,heee…

  7. kenit tak pulak kena cam tu sis, tapi kenit try nak buang background tu sampai skearang tak boleh. Dia takmo tukar jadi putih huhu.

  8. rasanya tak pernah lagi kak.. lagipun dah lama juga aiza tak edit template tu.. semoga semuanya kembali ok..

  9. lahai..susah la macm tu..

  10. Tak pernah pulak..rumit jgk ni..alaahai

  11. saya punya ok

  12. xpnh lg kena mcm ni..sy tkot skit kalau nk ubat2 bnda yg xfhm..hu3, tkot hilang blog =) xpakar sgt..

Leave a Reply

Your email address will not be published.