Nur Awfiyah Warded |Masuk hari ni dah 4 hari dia di Hospital.Hari isnin hari tu dah pun selamat menjalani operation gigi Kenapa sampai masuk wad? Actually kakak fiyah dah lama mengadu sakit gigi.Tapi bila pergi ke klinik gigi, tak boleh cabut gigi yang sakit.So, doc just bagi ubat antibiotik untukContinue Reading

Sanah Helwah Buat Nur Awfiyah |Sanah Helwah. Sakinah Mawaddah Barakah Warahmah. Alhamdulillah..Genap sudah puteri umi hari ni 5 tahun.Dah semakin membesar,semakin bijak berkata-kata. Bak kata babah , kakak dah semakin matang.haha.. Umi doakan kakak sentiasa diberikan kesihatan yang baik, kehidupan yang baik dan menjadi anak yang solehah pada umi, babah,Continue Reading

Assalamualaikum Nur Awfiyah dan lukisan Bendera Malaysia | Sempena bulan Kemerdekaan Malaysia ke -61 pada tahun ini dengan Logonya Sayangi Malaysiaku.Sekolah kakak buat pertandingan mewarna. Kalau ikutkan nak masukkan kakak ke Pertandingan pakaian beragam,tapi disebabkan tak sempat umi nak upah buat baju guna bendera,terpaksalah masuk je pertandingan Mewarna. Kalau ceritaContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang???.Throwback cerita birthday nur awfiyah.Sebenarnya planning dari bulan lepas,cuma mencari masa yang sesuai je untuk buat birthday dia.Nur awfiyah genap 3 tahun pada 15 april 2017.alhamdulillah..besar bagai juara sekarang mulut je dah kemahin lagi… Taklah buat besar mana,tapi tak sangka ramai yang datang.Deco birthday pun buat sendiri. DecoContinue Reading

Assalamualaikum Lama kan tak bercerita pasal kak fiyah kan..Tahun ni kak fiyah dah 3 tahun..Dah semakin membesar..Semakin banyak cakap..Semakin banyak karenah dia. Hari ni dia dah pun bersekolah…Kira macam sekolah acah-acah je lah..Aku tak tau kat tempat lain ada ke tak..Tapi di kampung aku memang wujud sekolah untuk budak-budak bayaContinue Reading