8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Kalau dulu, masa mula-mula berblog, memang suka sangat join giveaway,segmen yang dianjurkan oleh blogger.

Rindu zaman awal berblog dulu tau..Haha..Oklah..so, sebut pasal segmen ni, umi saja nak join Special bloglist by Sayidah Napisah.Sempena blognya yang sudah pun mencecah angka 8 juta tu, beliau telah pun membuat segmen ini.Sapa yang bertuah, haruslah dapat masuk ke bloglist beliau kan.Macam mana nak join..Korang boleh lah klik gambar di bawah ni ye.

Rasa blog beliau dah cukup untuk umi simpulkan sebagai blog yang selalu umi terjah walau umi tak komen.Banyak maklumat yang umi cari di dalam blog beliau.Moga terus kongsi segala tips di blog ye..

siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

3 thoughts on “8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *