AKHIRNYA MEMEGANG TITLE SURI RUMAH SEPENUH MASA | Antara perancangan umi untuk bersara dari tempat kerja akhirnya tiba jua walaupun umi target 3 tahun lagi nak bersara. Tetapi memandangkan umi terpaksa berhenti juga atas beberapa perkara, umi redha jelah kan.Mungkin ada lagi rezeki yang lebih baik selepas umi berhenti kerjaContinue Reading

SELAMAT DATANG OKTOBER YANG PENUH KELAINAN | Baru hari ni lah baru dapat update blog.Walaupun ramai tak kisah blog ni diupdate atau tak, takpe janji umi kisah Dah masuk 2 Oktober 2021, entry pertama di bulan oktober.Nak mengarang bila di kampung tu, memang payah.Masa tulah line tak kuat, hujan, nakContinue Reading