perut masuk angin

Kita kerap rasa perut masuk angin, rasa loya dan nak muntah kan bila perut penuh angin.Tidak tahu punca perut berangin tiba-tiba rasa tidak selesa pada badan. Sebelum tu kenalpasti apakah itu perut berangin supaya kita boleh tahu cara menangani perut berangin ni. APAKAH MAKSUD PERUT MASUK ANGIN Gejalan ini berlakuContinue Reading

Makan di Ikan bakar & celup2 D'bakau

Makan di Ikan bakar & celup2 D’bakau di Kongkong Masai D’Bakau Camp & Chalet.Suka suasana malam kat sana.Tapi kena tahanlah sebab banyak nyamuk. Masa baru-baru boleh dine ini tu, umi ajak bebudak ni makan di Celup tepung kongkong laut tu.Kiranya tak jauh la dari rumah.Memang dah lama aim nak makanContinue Reading

Pandemik COVID-19 merupakan satu tempoh yang amat mencabar kepada semua, dengan organisasi-organisasi kebajikan merupakan antara pihak yang paling terkesan ekoran pengurangan sumbangan daripada sektor korporat dan masyarakat awam Ayam Brand™, satu jenama makanan sihat dan mudah dalam tin yang terkenal dengan kualiti, tanpa penggunaan bahan pengawet dan MSG tambahan, terusContinue Reading

Toppen Shopping Centre kini memperkenalkan Soulmates sebagai sebuah platform yang bertujuan menyokong perniagaan tempatan pada masa yang mencabar ini. Bagi usahawan muda, peniaga kecil dan pengusaha baru, Soulmates merupakan sebuah platform ruang yang lengkap, fleksibel dan boleh disewa mengikut jam atau hari. Pengusaha dapat menyediakan perkhidmatan kecantikan, kesihatan, kecergasan danContinue Reading

Dapat Juga Berjumpa Dengan Youtuber Aqil Zulkifli masa kali kedua datang ke kedai beliau di 17th Street Cafe & Barber beberapa minggu yang lepas. Biasalah, umi kan suka perap cerita-cerita kat phone.Hahah..Walau duduk di rumah, tapi kerja hakiki, anak-anak PDPR kena selesaikan dahulu.Bila dah keje selesai, badan pun dah penat.JadiContinue Reading