Dapat Juga Merasa Kuih Keria Antarabangsa Limbongan

Dapat Juga Merasa Kuih Keria Antarabangsa Limbongan | Kalau dulu umi hanya mendengar cerita sahaja tentang kesedapannya, kali ni umi dapat merasai sendiri kuih keria ni. Begitulah selagi tak merasa apa yang kita dengar dari mulut orang kan.Nak juga rasa sendiri.Sedangkan Kuih keria ni umi pernah je rasa dulu. MasaContinue Reading

SALAM MAULIDUR RASUL 1442H

Salam Maulidur Rasul 1442H/2020 | Tanggal 12 Rabiulawal dalam bulan hijrah merupakan hari kelahiran Nabi Muhammad SAW kita.Satu tarikh yang selalu diingati oleh orang islam.Maulidur Rasul bersamaan dengan 1442H akan disambut pada hari khamis 29 Oktober 2020 Allah turut berfirman di dalam Al-Quran dalam Surah Al-Ahzab pada ayat ke-56 tentang berselawat: إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُContinue Reading

cosmoderm tea tree oil

10 Cara Hilangkan Jerawat Dengan Pantas | Siapa tak risau kalau jerawat banyak tumbuh terutamanya di bahagian muka kan? Punca jerawat adakalanya disebabkan hormon dan adakalanya disebabkan pemakaian skincare yang tidak sesuai.Kalau korang nak tahu kedudukan jerawat juga mempengaruhi dalaman badan kita yang mempunyai masalah. Korang boleh refer di entryContinue Reading

Wordless Wednesday #50 – Rindu nak hiking | Macam dah lama sangat umi tak hiking. Selepas percubaan pertama dan kedua berhasil untuk naik bukit tinggi tu, timbul rasa seronok nak berhiking. Masa umi ke sana, ada je group-group hiking yang ajak join diorang untuk berhiking di tempat-tempat lain. Tapi umiContinue Reading

Sedap Rupanya WoodFire Burger Ni!!

Sedap Rupanya WoodFire Burger Ni!! | Patutlah ramai feedback kata repeat berkali-kali makan woodfire burger ni.Jadi tak rugilah umi mencuba Walaupun Woodfire burger ni dah bukak bertahun lamanya, tahun 2020 ni jugak umi dapat jugak merasa kenikmatan burger mereka.Padahal bukan jauh sangat nak dapatkan Woodfire Burger yang terletak di TamanContinue Reading