Tokio Marine Life Insurance Malaysia Bhd.(TMLM) and RHB BankingGroup (RHB)reachedanother milestoneintheirBancassurance Partnership by launchingthe“RHBTenang Campaign”. The Perlindungan Tenang TokioMarine-StarterPack is a simple and affordable Life Protection Plan offered digitally to all Malaysians. The plan was designed to keep Malaysians financially protected against unfortunate events with a convenient claims process. UsersContinue Reading

Pageviews Dah Cecah 7 Juta dan cara naikkan PV Blog

Pageviews Dah Cecah 7 Juta dan cara naikkan PV Blog | Takde apa yang nak dibanggakan sangat dengan angka 7 juta tu.Umi blogger biasa yang hanya menulis ikut suka.Berkongsi apa yang umi rasa nak kongsi.Alhamdulillah syukur. Walaupun dah lebih 10 tahun berblog, umi masih belajar untuk memperbaiki kelemahan yang adaContinue Reading

Himpunan Doa Penenang Hati yang boleh kita amalkan

Himpunan Doa Penenang Hati yang boleh kita amalkan apabila kita rasa resah gelisah, sedih, marah, stress.Apabila kita ditimpa masalah, hati pun rasa tak tenang sampai kita rasa buntu nak buat apa. Manusia memang tak lari dari ditimpa masalah.Kadang-kadang kita buntu untuk buat apa bagi menyelesaikan segala apa yang menimpa kita.Continue Reading

sinopsis-lelaki-lingkungan-cinta

Drama Lelaki Lingkungan Cinta di TV3 | Drama yang diinspirasikan daripada novel nukilan Lily Haslina Nasir telah bersiaran di slot Lestary TV3. Drama lelaki lingkungan cinta ini menampilkan penyanyi dan pelakon Naim Daniel yang digandingkan dengan Shalma Eliana ini diterbitkan oleh Zeel Production di bawah arahan Emi Suffina. Ia mulaContinue Reading

JDT Blogger Get Together di GBW Hotel JB

JDT Blogger Get Together di GBW Hotel JB | Sesekali berjumpa dalam satu majlis hanya untuk kami semua, memang gamat.Gamatnya dengan game yang disediakan tulah. Cerita beberapa bulan yang lalu yang umi lupa sangat nak update.Dapat cabutan bertuah dan sebagainya semuanya ada di galeri phone dan juga ig story.Rupanya gambarContinue Reading