Showing 25 Result(s)
Tips atasi Kulit kering pada kaki dan tangan
TIPS

Tips atasi Kulit kering pada kaki dan tangan

Selalu jadi masalah bila kita mempunyai masalah kulit kering pada kaki dan tangan kan.Macam mana nak atasinya?Nak tau apa tips atasi kulit kering pada kaki dan tangan ni? Mesti korang pun ada masalah kulit kering pada kaki dan tangan kan.Maknanya keseluruhan badanlah kiranya.Tapi di bahagian muka korang berminyak.Kulit kering ni nampak hodoh sikit tau.Kalau kita tergarik apa-apa je mesti akan nampak kesan garik tu.Hah..tu tandanya kulit korang memang kering.Kalau korang …

Resepi Sandwich Tuna Chili Saba Ayam Brand
RESEPI

Resepi Sandwich Tuna Chili Saba Ayam Brand

Sesekali sarapan kita bersandwich kan, apa salahnya.Kebetulan Tuna Chili Saba Ayam Brand ada lagi jadi kita buat sandwich pulak.Resepi Menu sarapan yang simple dan kenyang. Lagilah kalau hari bekerja tu, masa nak sediakan sarapan tu terhad.Jadi menu macam ni sangat menjimatkan masa umi jugak.Nak buat menu sarapan paling simple ni korang google jelah..hahaha.. Ok, tanpa membuang masa meh sini umi share resepi sandwich tuna menggunakan Chili Saba Ayam Brand.Kebetulan hari …

Kempen #AyamBersamaMu Menyokong Orang Asli dengan Makanan Berkhasiat
BULETIN

Kempen #AyamBersamaMu Menyokong Orang Asli dengan Makanan Berkhasiat

Umi bersyukur kerana Kempen #AyamBersamaMu dan JAKOA menyokong Orang ASli dengan memberikan makanan berkhasiat.Dapatlah sedikit sebanyak membantu orang Asli di Johor ni. Dan sekarang ini Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) sedang bekerjasama dengan Ayam Brand™ bagi membawa kempen kebajikan komuniti viral #AyamBersamaMu ke komuniti Orang Asli di Johor. Pantri komuniti #AyamBersamaMu kini berdiri dengan sendiri di 13 lokasi di seluruh negara dengan kerjasama komuniti yang menyumbangkan dan mengambil keperluan …

pencipta pegang waktu
FAMILY

Pencipta Pegang Waktu lakonan Que Haidar tidak mengecewakan

Lakonan menjadi sungguh dalam membawakan watak lelaki lembut betul-betul buat umi tertunggu-tunggu cerita ni ni.Seorang pelakon yang berbakat yang umi suka sangat setiap kali dia berlakon.Pencipta Pegang Waktu yang dilakonkan Que Haidar tidak mengecewakan Telefilem khas ini dah ditayangkan ditv3 pada Hari Raya Aidiladha yang lepas.Sebelum tu pun umi tak sabar nak tengok full telefilem ni.Kalau korang tengok teasernya pun korang boleh jatuh air mata inikan pula keseluruhan cerita ni.Sebab …

ubat rambut gugur
PRODUK REVIEW

Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin

Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Jangan risau sebab ia boleh Rawat rambut bermasalah dengan Prodruff Behindskin Serius stress .Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…   Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kepala.Tapi tu pun kita kena rajin.Macam umi dulu kan,dah pelbagai syampu dan …