Showing 37 Result(s)
Resepi bubur Kemboja
RESEPI

Resepi Bubur Ayam Kemboja

Resepi bubur Ayam Kemboja yang sedap untuk di makan seisi keluarga.Rase macam nak share ngan korang semua tentang satu masakan yang telah di ubahsuai. Resepi nie di beri oleh adik ipar Umi..Kenapa entry nie dipanggil bubur ayam kemboja kerana dia adalah orang kemboja.Sebenarnya dia panggil bubur Ha..Tapi da diubahsuai sikit2 la..nak meng”enak” kan lagi masakan untuk En.Husband siti tu..Memang Kaki makan my husband tu..keh..keh.. Jom tengok resepi bubur ayam kemboja …

Teka Perisa Misteri Kerepek Pringles untuk Hadiah Tunai RM20,000
BLOG

Teka Perisa Misteri Kerepek Pringles untuk Hadiah Tunai RM20,000!

Cabar cita rasa anda dengan perisa misteri serba baharu edisi terhad dengan teka perisa Misteri Kerepek Pringles untuk Hadiah Tunai RM20, 000. Semua orang suka kejutan yang menyeronokkan, terutama dengan makanan ringan. Terbayang akan snek semestinya Pringles menjadi kegemaran di pesta dan keramaian. Dikenali di seluruh dunia kerana bentuk kerepek yang unik dan disusun bertingkat-tingkat, kewujudan Pringles adalah untuk membawa keseronokan kepada semua orang. Sama ada anda mengidamkan snek dengan …