produk review

Nufael Susu Kambing disukai Naura

Nufael Susu Kambing disukai Naura | Memang dah lama teringin nak bagi susu Kambing pada Naura.Tapi takut pulak dia tak boleh terima.Yelah..Dah nama susu kambing kan,mestilah rasa dia hamis sikit kan.Sebab tu aku risau sangat bila nak bagi susu kambing ni kat dia.Elok je dia minum Nufael Susu Kambing ni. Takde pun menolak macam yang pernah aku bagi dia sebelum ni.

susu kambing Nufael
Nufael Susu Kambing

Tapi hari tu, adalah sorang kawan ni suggest kat aku pasal susu yang viral si Fattah anas dok cuba tu.Nufael Susu Kambing ni rupanya dah lama kat pasaran.Dia kata Nufael Susu Kambing ni lain dari yang lain sebab rasa dan keaslian susu asli ni memang dah terkenal lama dah.So, aku pun dapatkannya sebungkus untuk Naura.Dan kalau korang nak tau,Nufael Susu Kambing ni bukan untuk kanak-kanak sahaja tau, malah orang tua dan seisi keluarga pun boleh minum.So, jimatlah kan..Tak payah nak beli susu berlainan jenis untuk family.Beli Nufael Susu Kambing ni pun dah cukup untuk diminum satu keluarga.

 

Setiap kali aku buat segelas untuk aku, mesti dia pun nak mengendeng jugak.Last-last terpaksalah buat dua gelas untuk dia dan untuk aku. Hari tu masa dia sibuk dok tengok Tv, tanya dia samada nak susu ke tak.Tanya lagi nak susu yang mana,terus dia tunjuk kotak Nufael Susu Kambing ni.Nampak dia dah minat sangat dengan susu ni.Kalau orang tua pun minat,inikan lagi budak.Sebab apa tau,susu kambing ni memang tak bau hamis.Lagi satu lemak susu sedap je tak kira minum sejuk atau panas.

Nufael susu kambing

Sibuk nak tunjuk peace dengan susu kambing dia tu.Boleh habis segelas susu tu tau dia minum.Lepas tu dah tak sibuk lagi nak menyusu.Nampaknya lain kali umi nak kena buat dua gelas lah untuk dia sekali.Tak boleh buat segelas je.

Nufael susu kambing

Stock susu pun dah nak habis, so lepas ni kenalah beli lagi susu tu.Serious susu ni bagus juga diamalkan.Sebab banyak sebenarnya kebaikkan mengambil susu kambing ni tau.Aku ada ceritakan di entry Susu Kambing Nufael 100% Asli dan tidak berbau hamis.

Korang boleh la baca entry yang lepas tu.Banyak sangat tau khasiatnya..Patutlah kan si fattah anas tu suka sangat susu kambing ni.Kalau korang tak tau nak dapatkannya di mana,boleh tengok details di bawah ni ye. Kalau nak direct untuk beli susu kambing ni boleh terus ke LINK ni.

 

Untuk Maklumat lanjut korang boleh lihat website fb dan IG Nufael di bawah ni

FB :https://www.facebook.com/Nufael-Susu-Kambing-HQ-1790720354540391/

IG: https://www.instagram.com/nufaelsusukambing.hq/

Web: https://nufaelsusukambing.com/

 

 

 

 

Mommy Blogger For any Advertorial | Sponsor Post | Product Review | Food Review | kindly email me at sitirohaida81@gmail.com

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *