Showing 33 Result(s)
Menu

Menu Dinner kisahsidairy 01082018

Assalamualaikum Menu Dinner kisahsidairy 01082018 | sempat lagi kan dok cerita pasal menu dinner ni.Menu dinner kali ni ada daging.Lama dah tak makan daging ni.Since MIL tak boleh sangat makan daging,maka kalau nak makan,kena hari yang dia takde.Aku tak pasti sebab apa dia tak boleh makan daging,tapi memang dia takkan sentuh daging kalau dimasak. So,bagi mengelakkan dia rasa kecik hati bila aku masak daging ni,dan taknak la dia hilang selera …

PRODUK REVIEW

CARRIE JUNIOR | Shampoo Odour Buster untuk kanak-kanak

Assalamualaikum CARRIE JUNIOR | Shampoo Odour Buster untuk kanak-kanak| Paling suka sebenarnya bila cium bau rambut anak ni.Tapi bila diorang dah buat lebih aktiviti,mulalah bau yang sedap tu jadi tak sedap.Bila dah berpeluh-peluh,main tak hengat dunia,jadi bukan sahaja badan bau masam,rambut pun berbau masam jugak.Sebab tu aku guna shampoo  Odour Buster ni untuk kakak dan adik.   Bila adanya CARRIE JUNIOR KIDS SHAMPOO ODOUR BUSTER ni,sedaplah umi nak cium rambut diorang tu.Takdelah …

PRODUK REVIEW

Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia

Assalamualaikum Time Dotcom(TIME) Jalur lebar terbaik di Malaysia | Aktiviti aku sebagai blogger ni,semua menggunakan internet samada di luar rumah atau di dalam rumah.Jadi bila nak siapkan Task client,memang kena guna internet yang berkelajuan tinggi dan takde sekat-sekat.Barulah kerja berjalan dengan lancar.Tapi kalau dah dapat internet yang kadang-kala boleh buat jiwa kacau ni,nak siapkan kerja pun payah.Takkanlah setiap kali nak settlekan kerja klien kena pergi ke CC kan.Sedang memikirkan Jalur …