Showing 33 Result(s)
RANDOM

CANNIS APLIKASI MOBILE 7 DALAM 1

Assalamualaikum CANNIS APLIKASI MOBILE 7 DALAM 1 | Aplikasi Mobile 7 dalam 1..Wow ke tak wow.Korang tahu ke,di Malaysia baru-baru ini,sebuah pelancaran aplikasi mobile 7 dalam 1 yang sangat hebat.Ni aku akan story kat bawah ye.Haishh..dengar pasal aplikasi ni pun membuatkan aku tak sabar untuk mencuba   Menggabungkan e-dagang ,membeli belah dalam talian,penyiaran secara langsung dan blockchain,APLIKASI CANNIS meliputi asas harian seperti makanan,minuman,hiburan,pakaian dan merangsang model perniagaan dan memacu gelombang …

RANDOM

Ucapkan dengan Bunga dari Flower Chimp untuk yang Tersayang

Assalamualaikum Ucapkan dengan Bunga dari Flower Chimp | Seronoknya bila dapat bunga dari seseorangan kan.Sekarang ni pelbagai jenis bunga boleh dikirim melalui online sahaja.Hanya perlu memilih bunga untuk pelbagai jenis sambutan.Kemudian,bunga dihantar oleh mereka.Tak perlu keluar untuk memilih bunga dikedai.Semuanya siap di atas talian.Mudah kan. Begitulah  Flower Chimp yang memberikan perkhidmatan penghantaran bunga dan membolehkan pengguna mencipta kenangan indah bersama insan tersayang.Banyangkan  betapa mudahnya korang untuk memilih jambangan bunga kegemaran …

RANDOM

Menu Dinner dari dapur Kisahsidairy 150818

Assalamualaikum Menu Dinner  dari dapur Kisahsidairy 150818 | Selalu sangatkan menu simple.Tapi walau simple.ia tetap sedap untuk di makan.So jom kita tengok apa yang dimasak oleh aku tempohari. Lauk kali ni pun aku masak simple je.Actually apa yang aku ceritakan tentang menu ni adalah salah satu tempat untuk aku asah skill untuk mengambil gambar yang cantik.Banyak aku cuba untuk mengambil gambar yang cantik dan aku akui,aku masih lemah dalam pengambilan …

RANDOM

Menu Dinner dari dapur Kisahsidairy 150818

Assalamualaikum Menu Dinner  dari dapur Kisahsidairy 150818 | Selalu sangatkan menu simple.Tapi walau simple.ia tetap sedap untuk di makan.So jom kita tengok apa yang dimasak oleh aku tempohari. Lauk kali ni pun aku masak simple je.Actually apa yang aku ceritakan tentang menu ni adalah salah satu tempat untuk aku asah skill untuk mengambil gambar yang cantik.Banyak aku cuba untuk mengambil gambar yang cantik dan aku akui,aku masih lemah dalam pengambilan …

PARENTING

BAGAIMANA NAK GALAKKAN ANAK BERIADAH

Assalamualaikum   BAGAIMANA NAK GALAKKAN ANAK BERIADAH | Sejak ada kes HMDF ni,memang jarang aku bawa Naura untuk keluar beriadah.Kadang-kadang tu,bawa pergi kedai pun dia dah happy dah.Janji keluar dari rumah.Walaupun musim-musim HMDF ni,kita kena fikir jugak tempat riadah yang perlu kita bawak selain dari taman permainan.Kat rumah pun masih lagi kita boleh beriadah dengan dia.   Cuma pada ibu yang bekerja macam aku ni,dapat beriadah di luar pun hanya pada …

INFO

CARA SEMAK eKASIH BAGI MEMBASMI KEMISKINAN

Assalamualaikum CARA SEMAK eKASIH BAGI MEMBASMI KEMISKINAN | Pelbagai usaha kerajaan bagi membasmi kemiskinan yang ada di Malaysia ni patut diberikan pujian.Jika tiada program seperti ini,kita tidak akan tahu mengenai mereka yang miskin.Kita sebagai rakyat Malaysia juga perlu prihatin bagi membantu program ini berjalan lancar.Perlu sebarkan usaha kerajaan bagi membasmi kemiskinan di Malaysia ini. Entry ni bukanlah entry membodek atau apa,tapi salah satu cara untuk aku menolong menyebarkan benda yang …

INFO RANDOM

Tarikh Hari Raya Haji 2018 1439H

Assalamualaikum Tarikh Hari Raya Haji 2018 1439H| Dah pun dekat kan dengan hari raya haji. Tak sangka pulak pengumuman tarikh raya haji  2018 keluar hari ni.   Debor dia macam nak raya puasa pulak. Hahaha.. Tapi tulah kan, kena pulak hari rabu. So terpaksalah ambil cuti lama sikit nanti   Tarikh Raya Haji 2018 1439H Rabu 22 Ogos 2018 Selamat menyambut hari raya Haji Moga mereka yang mengerjakan haji tahun …

INFO

CARA KESAN EMAS PALSU

Assalamualaikum CARA KESAN EMAS PALSU | Bukan suka-suka nak up cerita ni.Tapi ini yang berlaku pada aku.Nak buktikan pihak mana yang salah dah terlalu lambat.Cuma dari pengalaman yang aku dapat,buat aku lebih berhati-hati .Emas keluar masuk untuk digadai ni,bukan hanya pada aku je,rasa  semua orang yang ada pasang suruh kehidupan pun pernah melalui cerita macam aku tentang GADAIAN EMAS.Malu pulak aku nak menulis,tapi aku tulis ni sebab untuk share dengan …

SHOPPING

Kedai Cetak Name Card, Banner Murah di Johor Bahru

Kedai Cetak Name Card ,Banner Murah di Johor Bahru | Lama dah mencari kedai cetak banner murah di Johor Bahru ni.Tengah usha-Usha,nampak pulak Kedai Printing Al Fateh Printing ni.Rata-rata kedai Printing yang dah aku usha tu semua kira harga tak masuk akal.Yelah,kalau nak buat sesuatu tu,kenalah banyak survey harga kan.Rugi tau kalau kita tak survey harga ni.Kotlah ada lagi murah dari yang kita dapat tu..Emm…jawab sendiri lah kan. Hari tu …

RANDOM

Shopping di Althea.kr sempena Ulangtahun mereka yang ke-3

Assalamualaikum Shopping di Althea.kr sempena Ulangtahun mereka yang ke-3 | Hai korang,dah tengok ke video Unboxing di Instagram aku tu..Selepas dapat Welcome Box dari Althea,terus rasa nak shopping lagi. Boleh Baca Entry ALTHEA TURNS 3 | REAL FRESH DETOXER. korang jugak boleh baca review produk menarik yang aku dapat masa dapat box cantik dari Althea tu.   So,untuk order kali ni,aku tak beli banyak pun.Just 5 barang yang aku rasa …