Showing 34 Result(s)
RANDOM

Sambut Hari Ibu di Double Tree Johor Bahru

Sambut Hari Ibu di Double Tree Johor Bahru | Beberapa hari lagi je sambutan Hari Ibu ni.Mesti korang tengah fikirkan kat mana nak sambut hari ibu.Tempat makan untuk sambut hari ibu ni banyak tau.Pilih jelah nak hidangan macam mana untuk meraikan mereka yang tersayang. Sesekali kita nak meraikan mereka.Memanglah hari-hari tu dikatakan hari ibu,tapi bila adanya Mothers Day ni,kita beri layanan istimewa kat ibu-ibu kita.Kita ber “Me Time” bersama ibu …

BLOG

Rumah Transit kurangkan beban golongan muda

  Rumah Transit kurangkan beban golongan muda |Hai korang.. Adat hidup berumah tangga kan.Adakala senang dan adakalanya susah.Semua tu rencah kehidupan yang kita harus tempuhi.Aku ingat lagi,masa aku kecil,mak ayah aku menumpang rumah nenek je kat kampung sebelum dapat masuk Felda tau.Untuk dapatkan rumah felda tu,ayah aku bertungkus lumus,naik pejabat,turun pejabat nak dapatkan rumah tu.Bukan senang weh nak dapat.Berapa banyak kali interview baru dapat. Sama jugaklah macam aku dulu yang …

RANDOM

Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors

Kedai Kereta Mewah Baru dan Terpakai-Tijani Motors | Ada ke yang sedang mencari kereta import mewah yang baru dan terpakai.Kalau cerita bab kereta ni,aku bukanlah orang yang boleh dibawa bersembang.Tapi bila cerita bab keinginan nak memiliki kereta cantik dan mewah tu,of course boleh.Siapa taknak kan memiliki kereta mewah ni,cumanya kena tepuk poket dululah..hehe. Actually,ada jenis orang yang suka dengan kereta import dan ada yang suka keluaran Malaysia.Masing-masing ada keinginan tersendiri …

RANDOM

Program Permata Wilayah | Menyantuni Ibu Melahirkan Anak

Program Permata Wilayah | Menyantuni Ibu Melahirkan Anak – Hai korang..ingat tak masa kita-kita kecik dulu.Bila nak sambut orang baru dalam keluarga,bukan main meriah lagi.Buat kenduri,potong jambul,tumbang lembu atau kambing sekor weh.Padahal mak-mak kita dulu anak ramai kan.Mampu je buat semua tu.Tapi itu dululah,zaman sekarang ni,dengan ekonomi Negara yang mencabar ni,anak plan nak dapatkan anak pun kena plan betul-betul tau.Yelah,kalau dah anak ramai,gaji pulak cukup makan,mana nak bagi diorang makan …