Showing 94 Result(s)
Nagging

Menu of the day 26 Ogos 2017

Assalamualaikum Hai korang??Alahaiii..lama pulak tak up story from my kitchen ni.Bukannya tak memasak,hari-hari memasak.Tapi bila dah penat,takdenya nak up story pasal menu. Hari ni pulak,ingatkan nak buat menu special sikitlah..Naklah buat nasi tomato konon-kononnya.Tapi bila dah sinki tersumbat,asyik nak kerjakan dia je,hah kesudahnya mood jauh dah pergi..Sampai mintak nasihat rakan facebook. Dah cuba petua bikarbonat dengan cuka,tapi disebabkan sikit je yang tinggal,punahlah harapan..Google jugak mana yang perlu.Teringat ada kawan suggest …

RANDOM

Facial Srcub Collagen dari Sendayu Tinggi

Assalamualaikum Hai korang☺☺Hadoiii…disebabkan teruja sangat dengan testimonial dari pengguna Sendayu Tinggi,akhirnya dah pun dalam genggaman sekarang ni.So,memang tak sabar nak menggunakannya.Nak merasai sendiri bagaimana hasilnya nanti, Actually ada sebab kenapa aku nak guna sangat produk ni..Masalah pada aku bukanlah sebab jerawat,sebab selama aku beranakkan Naura ni,takdelah lagi jerawat melata kat muka ni.Takat jerawat acah-acah nak keluar time period tu adalah kan.Masalahnya sekarang ni adalah whitehead dan blackhead aku yang degil …

RANDOM

Khasiat Pink Rose Buds Tea yang baru aku ketahui

Assalamualaikum Hai korang☺☺Actually dah lama dah aku terbaca tentang kebaikkan pengambilan Rose buds ni,Tapi asyik lupa je nak beli.Bila dah meningkat usia ni,banyak yang kena jaga,apatah lagi jenis suka makan macam-macam.Tak jaga pemakanan,So badan pun makin lama makin naik,makin tak sihat. Sedari dari itulah,aku plan nak jaga kesihatan…eufff….Harap aku bertahan untuk menjaganya.Tak taulah bila betul-betul aku nak start.Cuma sekarang ni aku nak kurangkan pengambilan karbohidrat dalam badan.Pesakit jantung macam aku …

BLOG

Merdeka!Merdeka! Blogger Contest

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Ada ke yang belum join…Aduduh,rugi tau kalau tak join.Yes,Lazada sedang mengadakan Merdeka Blogger Contest! So amatlah rugi kalau korang melepaskan peluang untuk contest kali ini. Contest ini berlangsung pada 21 Ogos sehingga 31 Ogos.Korang hanya perlu menjawab tiga soalan untuk contest kali ini..Mudah sangat.. Hadiah yang ditawarkan untuk contest Merdeka!Merdeka! Blogger Contest 1st PRIZE  : 1 x RM600 2nd PRIZE : 2 x RM300 3rd PRIZE : 3 …

PRODUK REVIEW

ROSE FACE SERUM ZEETA CARA MUDAH HILANGKAN PARUT JERAWAT DAN JERAGAT DENGAN BERKESAN

ROSE FACE SERUM ZEETA CARA MUDAH HILANGKAN JERAWAT | Siapa je yang sukakan jerawat dekat muka ni,bukan sahaja mencacatkan muka,tetapi juga boleh membuat kita hilang keyakinan diri tau. Aku akuilah kan,dulu memang muka ni dipenuhi jerawat,memang nightmare sangat.Banyaklah aku google cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat.Memang tak tentu arah dibuatnya.Pengeluaran produk untuk atasi jerawat dan jeragat ni memang meluas,tetapi kita sebagai pembeli kena pastikan produk yang dibeli tu mempunyai kelulusan …