Showing 94 Result(s)
RANDOM

Join Doh-Bassador Of Creativity Contest

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Berita baik kepada korang yang suka bermain dengan Tanah liat  Play Doh,mempunyai kreativiti dalam membentuk play doh mengikut citarasa korang,Ni hah..ada berita gembira untuk korang. Play Doh Malaysia mencari kanak-kanak kreatif berumur diantara 4 hingga 9 tahun untuk menjadi “FIRST EVER Doh-Bassador of creativity” dari sekarang sehingga 31 ogos 2017.Ini adalah kali pertama dilakukan di Malaysia yang dianjurkan oleh HasBroToy(Malaysia) sdn bhd.Pemenang akan menjadi DOH-BASSADOR  of Creativity …

PRODUK REVIEW

Reka sendiri Hadiah harijadi untuk seseorang

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Bila sebut je pasal hadiah nak bagi kat seseorang kan,mulalah serabut..Kadang-kadang tak tau dah nak bagi apa,takkan setiap kali ulang tahun sidia asyik nak bagi bunga je kan,choclate ke,mesti boring kan.At least dapatlah berikan hadiah yang lain dari biasa.Hadiah yang kita reka sendiri tu. Takde ke benda lain yang boleh bagi.Yang boleh buat dia sentiasa akan ingat pemberian si kekasih hati.Bukan nak kata orang lain,kadang-kadang aku sendiri …